gphaber

Gaziosmanpaşa'da Öldürülen 2 Kardeşin Yakınları Adli Tıp'ta

GAZİOSMANPAŞA

Gaziosmanpaşa'da dün yaşanan silahlı kavgada hayatını kaybeden iki kardeşin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

 Gaziosmanpaşa'da dün yaşanan silahlı kavgada hayatını kaybeden iki kardeşin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Talihsiz kardeşlerin yakınlarının Adli Tıp Kurumu'nda bekleyişi sürüyor. Ağabey Mahmut Uluğ, 'İki kardeşim çalıştıkları minibüs durağında bekliyorlarmış. Daha sonra iki minibüsçü arkadaş bu arkadaşla tartışıyor.

Daha sonra benim kardeşlerim de ayırmak için olaya müdahale ediyor. Bu arkadaş arabasında silahını çıkararak kardeşlerimi vuruyor.. Kardeşim kanlar içersinde yere yığılıyor. Ama yine de kurşun yağdırmaya devam ediyor. Biz iki kardeşimizi de kaybettik. Saldırıyı gerçekleştirenin bir polis olduğunu tespit ettik. Bu polis eğer görevliyse su satma arabasında ne işi var" diye tepkisini dile getirdi. Ölen iki kardeşin de evli ve üç çocuk babası oldukları öğrenildi.




Yorumlar (2)

kerim yaman 12 Yıl Önce

allah rahmet eylesin başınız sağ olsun

adil karli 12 Yıl Önce

ölenlere allhtan rahmet dilerim ben sunu biliyorum bu insanlar biz kurduzzzzzzz lan diyee 4 6 kisi oluyorrr o bir kisi savunacak kendiniiiiiiiiiii kaba dayiliklaaaaaaaaaaa kurduz deyiptaaaaaaaaaa cirit atamassinizzzzzzz munumusculer illhlaaaaa akilli olsunlar kurtlukleeeeeee kaba dayılıklaaaaaaaaa bu is cezemezziniz insanlik orenin önceeeeeeeeeeeee

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.