gphaber

Gaziosmanpaşa'dan ilaç gibi galibiyet..

GAZİOSMANPAŞA

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Altay'ı 3-1 mağlup eden Gaziosmanpaşaspor'da 10 hafta sonra gelen galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Gaziosmanpaşaspor Genel Kaptanı Sami Mendi, Altay karşısında iyi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını ifade etti. 

Kazandıkları galibiyeti bir başlangıç olarak değerlendirdiklerini ifade eden Mendi, ''İzmir'den galibiyetle döneceğimize inanıyorduk. Maça iyi başladık, istediklerimizi yaptık ve 3-1 kazanmasını bildik. Bu galibiyetin, kötü başladığımız sezonda bizim adımıza yeni bir başlangıcın ilk adımı olduğuna inanıyorum. Altay karşısında aldığımız 3 puan ilaç gibi geldi'' diye konuştu. 

Alanyaspor ile bu hafta sahalarında oynayacakları maçın kolay geçmeyeceğini dile getiren Sami Mendi, ''Karşılaşmaya ciddi bakmazsak hayal kırıklığı yaşayabiliriz. Futbolcu arkadaşlarımız bunun bilinci içinde sahaya çıkacak. İnşallah Alanyaspor'u da yenip, bir seri yakalarız. Gaziosmanpaşaspor'u doğru yere taşımak için mücadelemize devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.