gphaber

Gaziosmanpaşalı Ak Kadınlar Plaketle Onurlandılar

GAZİOSMANPAŞA

AK Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları teşkilatı 4. Olağan Kadın Kolları Kongresi öncesi Gaziosmanpaşa Kültür merkezinde öğle yemeğinde bir araya geldi.


 AK Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları teşkilatı 4. Olağan Kadın Kolları Kongresi öncesi Gaziosmanpaşa Kültür merkezinde öğle yemeğinde bir araya geldi.
Programa ev sahipliği yapan Kadın Kolları Başkanı Merve Çetin Çabuk, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal ve eşi, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve eşi, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve ilçe sorumlusu Berrin Toktaş, Kurucu Kadın Kolları Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Zekiye Çapan, yeni Kadın Kolları başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, Hanımlar Masası Başkanı Şüeda Tuğcu, Belediye Meclis Üyeleri ve Kadın kolları teşkilatı katılım sağladı. 

Açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Kadın Kolları Başkanı Merve Çetin Çabuk,AK Parti siyasette kadınlara verdiği önemle, kadının konumunu güçlendirmeye yönelik uyguladığı politikalarla kadınlarımızın toplum hayatına daha etkin katılımını hedeflemiştir.Bugün partimizin her kademesinde yer alan kadınlar, siyasetin nesnesi değil öznesi olduklarını göstermişlerdir. Kadının elinin değdiği her alanda değişim yaşandığı göstermişlerdir. Bizim anlayışımız,birbirimizin önünde ya da arkasında olmak değil, yan yana durabileceğimiz bir takım olmaktır.
Kadın kolları olarak yapacağımız 4.olağan kongremizde bu görevi hakkıyla yerine getirecek olan Zeynep Vurmaz Yiğit kardeşim ile daha da güçlenerek çıkacağız. Başkan Çabuk,teşkilatın her kademesinde görev alarak gecesini gündüzüne katan kadın kollarımıza teşekkür ederek hepsinden teker teker helallik istiyorum iyiki varsınız ve iyiki bu günlere sizlerle beraber gelmişim dedi.


21 Ocak 2015 Çarşamba günü bayrağı Zeynep Vurmaz Yiğit’e teslim edecek olan Merve Çetin Çabuk İlçe Başkanına sürpriz hediyesini verdi.

İstanbul genelende 39 ilçede gecen yıl, kadın kolları üyeliğinde birinci olan Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları, teşkilatçılığa yakışır bir şekilde İlçe Başkanı Şahin Pirdal’a 5000 üye sürprizi yaptı.
Başkan Pirdal;Teşkilatçılık nazarında aldığım en güzel hediyesi için emeği geçen kadın kollarımıza ve Merve Başkana teşekkür ederim dedi.
Toplantıda konuşma yapan Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, " Siz hanım kardeşlerim, sadece bir partinin mensupları değil, kalpleri Türkiye sevdasıyla dolu hizmet gönüllülerisiniz. Bizim taşıdığımız emanet millet emanetidir. Gittiğimiz yol, milletimizin yoludur. Ulaşmaya gayret ettiğimiz hedefler, milletimizin hedefleridir. Sizlerin emeği ve gayreti ile yarınlarımıza daha aydınlık bir gelecek bırakabilmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.Şeklinde konuştu.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Kurucu Kadın Kolları Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyesi ,Aile Danışmanı olan Zekiye Çapan Konuşmasında, Partimizin kuruluşunda yani 13 yıl önce ilçe yönetimini ve belde teşkilatlarımızı oluştururken telefonla ilk görüşüp göreve davet ettiğim ve bugün hala aktif olarak aramızda bulunan Hamide Talay ve Sadet Aydın arkadaşlarım ve yine salondaki mevcut arkadaşlarımın da büyük çoğunluğunun en az 12 yıllık aktif çalışanlar olmasına rağmen , aynı azim ve isteklerini tıpkı Partimin kurulduğu günkü göreve başlama heyecanlarını kendilerinde görüyorum. Gördüğüm bu azim ve medeniyet yürüyüşünün kararlılığı karşısında da çok duygulandığımı söyleye bilirim. Davalarını bir an olsun bırakmayan ve emek harcayarak yıllarını veren siz dava kadınlarını bir kez daha huzurunuzda alkışlıyorum.

Hepimizin bildiği gibi, Kitleleri harekete geçiren iki duygudan birinci olan Sevginin Partimizde kök saldığını hep beraber görüyoruz. Yine hepimizin bildiği gibi sevgi Peygamberlerin ve varislerinin yoludur. Davamızı hep beraber çok sevdik.Çünkü davamız insana hizmet davasıdır. Ülkemizde kardeşçe yaşama davasıdır, bu anlamda 4 yıl kadın kollarımıza başkanlık yapan başta Merve başkanıma ve tüm ekibimize dün olduğu gibi bugünkü başarılarından dolayı sevgi ve muhabbetlerimle teşekkür ederim. 


Programın sonunda Kadın Kolları teşkilatlarımız plaket ve hediyelerini alarak hatıra fotoğrafı çektirildi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.