gphaber

Gaziosmanpaşa’nın Usta’ya desteği giderek büyüyor

GAZİOSMANPAŞA

Küçükköy Seyrantepe Camii’ni ziyaret eden AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde teşkilat mensuplarıyla birlikte Sevgi Yürüyüşü yaparak Fevzi Çakmak Mahallesi’nin sokaklarını tek tek dolaştı.

 Usta yollarda, Gaziosmanpaşa balkonlarda…
Halkın büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Usta balkonlarından ve camlarından kendisini selamlayan vatandaşlara karanfil takdim ederek vatandaşları selamladı. Yağışlı havaya aldırış etmeden büyük bir kalabalıkla Fevzi Çakmak Mahallesi’ni karış karış gezen Usta, gösterilen sevgi ve desteğe teşekkür ederek, ‘Sevginize ve desteğinize layık olacak hizmetleri Gaziosmanpaşa’da beraber gerçekleştireceğiz’ dedi.
Gaziosmanpaşa’da gücümüze güç katacağız
AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı ve vatandaşlarında yoğun katılımıyla Fevzi Çakmak Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştiren Usta, ‘İnşallah esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını çözecek istedikleri Gaziosmanpaşa’yı birlikte kuracağız. Adalet, merhamet, sevgi ve saygı çerçevesinde birlikte beraber Gaziosmanpaşa'yı yöneteceğiz. Alt yapıdan üst yapıya muhalefetteki partilerin hayal edemeyeceği kadar önemli projelerin hayata geçirilmesi AK Kadrolara nasip oldu. Aynı hizmet ve projeleri sizlerin de desteğiyle Gaziosmanpaşa’da arttıracağız. Yeni projeler Gaziosmanpaşa’da sizinle hayat bulacak. Yapacağımız her çalışmada gerçekleştireceğimiz her projede Gaziosmanpaşa'nın marka değerini arttıracağız. Gaziosmanpaşa’mıza daha iyi hizmetler sunmak için gecemizi gündüzümüze katıp var gücümüzle çalışacağız. 
Usta, gücümüzü esnaf ve vatandaştan alıyoruz…
Esnafımızla, vatandaşımızla, Gaziosmanpaşalı kardeşlerimizle beraber olup istişareler ederek Gaziosmanpaşa’yı birlikte değiştireceğiz. Gaziosmanpaşa'da sizlerin desteği ve duası ile 30 Mart akşamı ilçemizde rekor bir oy oranı alarak gücümüze güç katacağız. Gaziosmanpaşa’yı bulunduğu süreçten kurtararak yeni Gaziosmanpaşa’yı en iyi hizmetlere en iyi seviyelere hep birlikte taşıyacağız. Bizler Gaziosmanpaşa'ya hizmet sevdalısıyız. Biz buraya hizmet etmek ve çalışmak için geliyoruz. İnsanlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için göreve geliyoruz. 
Gaziosmanpaşa halkına ve esnafına daha güzel daha rahat bir hayat sunmak için geliyoruz. Esnaf ve vatandaşımızdan aldığımız güçle geliyoruz. Bu gücü sizden aldığımızın bilincinde ve farkındayız’ dedi.
Gaziosmanpaşalılar Usta’yı misafir etmek için yarışıyor…
Seçim çalışmalarına Fevzi Çakmak Mahallesi’nde ev ziyareti yaparak devam eden Usta ev ziyaretinde Gaziosmanpaşa ile ilgili projelerini anlatarak vatandaşların sorunlarını Fevzi Çakmak Mahallesi’nin sıkıntılarını dinleyerek sorulan soruları cevaplandırdı. Vatandaşların yağışlı havaya aldırış etmeden büyük teveccüh gösterdiği Usta’ya Gaziosmanpaşa’da destekleri her geçen gün artarak devam ediyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.