gphaber

GOP Hanımlar Masası Kurs Kayıtları Başladı

GAZİOSMANPAŞA

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği kurslarda amaç ev kadınlarının bütçelerine katkı sağlayacak el becerilerinin geliştirilmesini sağlamak.

10 Eylül - 1 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek olan kayıtlardan sonra kursiyerler 4 ay sürecek eğitimden geçirilecek.
Gaziosmanpaşa Belediyesi Hanımlar Masası’nın sosyal ve ekonomik yapının canlandırılması ve ilçedeki her aileden en az bir ferdin “Türk El Sanatları”yla tanıştırılması amacıyla düzenlediği “Geleneksel El Sanatları Kurs” kayıtları başlıyor. Kurslar resim, tezhip, mefruşat, ahşap boyama, diksiyon, body-bar, iğne oyası, makine nakışı, dantel anglez, ev dekorasyonu, step&aerobik, yoga&plates, kuaförlük, ingilizce, ebru, tel kırma, takı tasarımı, porselen boyama, kasnakta boncuk, kırk yama, rölyef, koro (TSM), gitar, ud, ney ve keman alanında veriliyor.
4 ay sürecek kursların sonunda kursiyerlerin çalışmaları açılacak sergiyle tanıtılacak.
Her yıl iki dönem düzenlenen kurslarla ilgili olarak Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Hanımlarımızı hünerlerini sergilemede aktif bir hale getirecek bu kurslar her geçen yıl önemli bir mesafe kaydetmiştir. Hanımlarımızın bu kurslar sonucu elde ettikleri becerilerini mesleğe dönüştürmeleri de ilçemiz için son derece önemli kazançlardır. Bünyemizde kurulu ve binlerce üyesi bulunan Hanımlar Masamız için yenilikçi bir çok projeyi daha hayata geçirmenin hazırlıklarını yapıyoruz”dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hanımlar Masası Koordinasyon Merkezi’nin kurslarından yararlanmak isteyenler 0212 564 06 64 numaralı telefondan bilgi alabilirler.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.