gphaber

GOPAŞ Kurbana Hazır

GAZİOSMANPAŞA

GOPAŞ A.Ş. yaklaşan Kurban Bayramı dolayısı ile hazırlıklarını tamamladı...

GOPAŞ, Küçükköy-Alibeyköy yolunda İstanbul Caddesi üzerindeki “Kurbanlık Satış ve Kesim Merkezinde” çok modern şartlarda ve vatandaşın her türlü rahatının ve konforun düşünüldüğü ortamda hizmet sunuyor.

Kurbanlar profesyonel kasap ekipleri tarafından dini vecibelere riayet edilerek, etleri, kemikleri, kurbanın hissedarları sayısınca eşit oranlarda ayrılıp poşetlenerek kurban sahiplerine teslim edilmektedir. 
7 ADET TERAZİDE KEMİK ve ET HİSSE SAYISINCA EŞİT ORANDA TARTILMAKTADIR. Kesimler randevu yöntemiyle gerçekleşiyor. Kurban sahipleri randevularına yarım saat erken gelip vekâletlerini verdikten sonra en geç 1 saat içinde etlerini kemiklerinden ayrılmış ayrı ayrı poşetlenmiş olarak teslim alacaklar. Gereksiz izdiham ve zaman kaybı olmayacak, Kurbancı ikramımız olan çayını içerken ekiplerimiz kurbanını kesip poşetler halinde kendisine teslim edecektir.

GOPAŞ A.Ş kurban satış ve kesim tesislerimizde organize ettiğimiz satış ve kurban hizmetimiz, kurban kesim telaşınızı ortadan kaldırarak, kurban ibadetinin tadına varmanızı ve bu tadın verdiği huzura dönüşmüş bir bayram günü yaşamanızı sağlayacaktır.

Bu eksiksiz hizmetten yararlanmak isteyenler  GOPAŞ yetkililerine www.gopas.com.tr den ve 0212 6092525 – 0533 6901001 no’lu telefonlardan ulaşabilirler.
GOPAŞ'ta kurban kesim yerleri hazır ...
 
GOPAŞ A.Ş. yaklaşan Kurban dolayısı ile vatandaşların ihtiyacını karşılamak üzere kesim yerlerini ve programını hazırladı.
 
GOPAŞ KURBANLIK ALIM VE KESİMLERİNİZ İÇİN HAZIR
.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.