gphaber

GOP'ta Çanakkale Zaferi Kutlamaları

GAZİOSMANPAŞA

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin, Çanakkale Zaferi’nin 98. yıl dönümü nedeniyle düzenlediği gecede, dünya savaş tarihinin en önemli savaşlarından birisi olan Çanakkale Savaşı tüm detayları ile anlatılırken, milli onur ve yurt sevgisinin destanı bir kez daha gözler önüne serildi.

 Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi tarafından organize edilen gecede, tüm Türkiye için haklı bir gurur ve onurun adı olan Çanakkale Zaferi, doksan sekizinci yılında, hafızalarda bir kez daha tazelendi.
GOP’TA ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMALARI

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol Çanakkale Deniz Zaferi’nin 98. yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, Çanakkale’de elde edilen zaferin, hiç bir devletin, hiçbir ordunun, hiçbir silahın, yurt sevgisinden ve milli onurdan daha güçlü olmadığının en somut göstergesi olduğunu belirterek “Başta büyük önder Atatürk olmak üzere yıldönümünü kutladığımız Çanakkale Zaferi'ni ve şanlı tarihimizdeki nice zaferleri bizlere armağan eden; vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk Ulusunun huzur ve güvenliği için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi tarafından, Çanakkale Zaferi’nin 98. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen gecede, dünya savaş tarihinin en önemli savaşlarından birisi olan Çanakkale Savaşı tüm detayları ile anlatılırken, milli onur ve yurt sevgisinin destanı bir kez daha gözler önüne serildi. Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi, Konferans Salonu’nda, Çanakkale Zaferi’ni anlatan bir video gösterimiyle başlayan program, ardından Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi öğrencileri arasında gerçekleştirilen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren eserlerin okunmasıyla devam etti. Gençlik Merkezi öğrencilerinin kendi şiirlerinin yanında Çanakkale Zaferi’ni anlatan çeşitli şiirler de okuduğu ve keman öğrencilerinin de sahne alarak bir gösteri sundukları gecede tiyatro bölümü öğrencilerinin tiyatro gösterimi tüm konukları duygulandırdı.

Programın sonunda Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi öğrencileri arasında gerçekleştirilen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Yılmaz Özkan tarafından verildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.