gphaber

GOP'TA EĞİTİM YATIRIMLARI HIZLA DEVAM EDİYOR

GAZİOSMANPAŞA

Gaziosmanpaşa’da ilk ve orta dereceli okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesi ve derslik sayısının artırılması çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Gaziosmanpaşa'da inşaatı devam eden okullar ve derslik sayıları; Barboros Hayrettin Paşa ilk ve orta okulu:19 derslik,

Yıldıztabya ilk ve orta okulu:27 derslik,

Gazikent ilk ve orta okulu:24 derslik, 

Cemal Gürsel ilk ve orta okulu: 32 derslik,

Fahrettin Özüdoğru Ticaret Meslek Lisesi: 16 derslik,
Adnan Menderes ilk ve orta okulu:42 derslik,
Dumlupınar ilk ve orta okulu:32 derslik,
Evliya Çelebi imam hatip ortaokulu (ek bina):30 derslik,
Küçükköy İ.H.L (ek bina):24 derslik.

Eğitim öğretim yılına hazırlık kapsamında;Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar YAVUZ, inşaatı devam eden okullarda incelemelerde bulundu.

Kaymakam YAVUZ;2013 yılı ocak ayında başlanan ve yıl sonuna kadar bitirilmesi planlanan toplam 246 derslik, 27 labaratuvar ve 23 ana sınıfının; 69 derslik, 6 anasınıfı ve 6 labaratuvarı 2013-2014 eğitim öğretim yılına yetiştirilerek ilçemize kazandırılmıştır.

İnşaatı Genel Bütçeden İl Özel İdaresi (İSMEP dahil) tarafından yaptırılan Yıldıztabya, Barboros Hayrettin Paşa, Cemal Gürsel, Adnan Menderes, Gazikent (ek bina), Fahrettin Özüdoğru (ek bina) inşaatı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan Dumlupınar ilk ve ortaokul ve Küçükköy imam hatip lisesi (ek bina) inşaatında incelemelerde bulunan Kaymakam Yavuz inşaatların durumu, yapım aşamasında karşılaşılan sorunların tespiti ve inşaatların hızlandırılması ile ilgili yetkililerden bilgi aldı ve ikazlarda bulundu. Yapılan incelemeler sonrasında Yıldıztabya ilk ve ortaokulu ile Adnan Menderes (ek bina) okul inşaaatının eğitim ve öğretime hazır hale getirildiği, Barboros Hayrettin Paşa ilk ve ortaokulu inşaatının ise 15 Ekim 2013’ te teslim edileceği, diğer eğitim yatırımlarının ise en geç takvim yılı sonunda bitirilebileceği bilgisine ulaşıldı.


Kaymakam YAVUZ;G
eleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza en iyi düzeyde imkan sunulması için çaba sarfettiklerini, daha iyi eğitim öğretim görebilecekleri motivasyonlarının yüksek olacağı modern okullar inşa etmek için çalıştıklarını belirtti ve eğitim yatırımlarının ilçemize kazandırılmasında çok büyük emeği olan başta Valimiz Sayın H.Avni Mutlu’ya ve tüm ilgililere teşekkürlerini sundu.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.