gphaber

GOP’TA ÜCRETSİZ KUDUZ AŞI KAMPANYASI

GAZİOSMANPAŞA

Gaziosmanpaşa Belediyesi 4 Ekim “Hayvanları Koruma Günü” nedeniyle ilçede bulunan sahipli hayvanlara yönelik Ekim ayı boyunca sürecek ücretsiz kuduz aşı kampanyası düzenliyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi 4 Ekim “Hayvanları Koruma Günü” nedeniyle 1-31 Ekim tarihleri arasında ilçede bulunan sahipli hayvanlara yönelik kuduz hastalığına karşı ücretsiz aşılama kampanyası düzenliyor. İlçenin dört bir yanında tam teçhizatlı mobil araçlarla gezip, başıboş hayvanları toplayarak Hayvan Sağlığı Bürosu’nda 15 gün süreyle rehabilite ve tedavi çalışmalarını yaparak, hayvanların bakımlarını sağlayan, her türlü aşılama çalışmalarını ve kısırlık ameliyatlarını gerçekleştiren Gaziosmanpaşa Belediyesi şimdi de ilçede bulunan sahipli hayvanların aşılama çalışmalarını ücretsiz gerçekleştiriyor.

 

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hayvan Sağlığı Şefliği yetkilileri, “ ‘Hayvanları Koruma Günü’ nedeniyle belediye meclisimizin aldığı karar gereğince 1 ay sürecek kampanyamızda amaç ilçemizde kuduz aşışı olmayan hiçbir hayvan bırakmamak. Bu kampanyayla hayvanseverlere kuduz gibi ölümcül bir hastalıkla mücadelelerinde destek oluyoruz. Başıboş hayvanlar için çalışmalarımız ise aralıksız olarak sürdürülüyor” dediler.

 

İlçede evcil hayvan besleyen ve kuduz aşılarını yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın Gaziosmanpaşa Belediyesi Hayvan Sağlığı Şefliği’ne başvurmaları veya 0212 453 53 23 numaralı telefondan yetkililere ulaşması yeterli olacak.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.