gphaber

Hasan Tahsin Usta;‘Gaziosmanpaşa’yı birlikte değiştireceğiz’

GAZİOSMANPAŞA

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa meydanında vatandaşlar ile buluştu.

 Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Usta, ‘Gaziosmanpaşa'yı yeni dönemde farklı noktalara taşıyacağız. Bu seçimler milletimizin büyük şahlanışındaki kararlılığını bir kere daha gösterme seçimidir. Partimiz üzerine, başbakanımız üzerine, milletimiz üzerine, ülkemiz üzerine oynanan oyunları bozma seçimidir.

Gaziosmanpaşa’ya yakışan oy oranını alıp liderimize ilçemizin desteğini en üst düzeyde göstermiş olacağız. Hep birlikte Gaziosmanpaşa’nın hem bugününü hem yarınını planlayacağız. Birlikte hareket edip Gaziosmanpaşa’yı birlikte en güzel yerlere yaşanabilir bir Gaziosmanpaşa’ya sizlerin desteğiyle beraber taşıyacağız. Yeni dönemde Gaziosmanpaşa'mızı istişareyle el ele vererek birlikte değiştireceğiz.


Bizim için aslolan sizlerin memnuniyeti ve hayır dualarıdır.‘ diyerek tekrardan Bağlarbaşı Caddesi'nde bulunan esnaf ve vatandaşlarımızı ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek Gaziosmanpaşa’da gerçekleştirileceği projeleri anlatarak esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.