gphaber

İşte Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin Başarısı!

GAZİOSMANPAŞA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Bakan Bayraktar'dan Gaziosmanpaşa Kensel Dönüşüm Açıklaması...

“İstanbul için tarihi bir tören”

Başbakan Erdoğan, Zeytinburnu Sümer Mahallesi`nde düzenlenen kentsel dönüşüm projeleri anahtar teslimi töreninde konuştu.
Başbakan Erdoğan, Zeytinburnu Sümer Mahallesi`nde düzenlenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi deprem odaklı kentsel dönüşüm projeleri yıkım ve anahtar teslimi ile 437 yeni İETT otobüsünün hizmete alım töreninde konuştu.

İstanbul`da, tarihi nitelikte bir tören gerçekleştirildiğini ifade eden Erdoğan, bugüne kadar hiçbir hükümete nasip olmayan, hiçbir hükümetin cesaret edemediği, hiçbir hükümetin göze alamadığı bir adımı daha attıklarını anlattı.

Ben İstanbul'a gökten inmedim. İstanbul'da doğdum büyüdüm. Zeytinburnu'nun tarihini de çok biliyorum. İmam Hatip yıllarımda buraya çok gidip, geldim. Çok arkadaşlarım vardı. Buranın ne halde olduğunu çok iyi biliyorum. Çamurdan, bataklıktan geçilmeyen dönemlerini çok iyi biliyorum. 

Ancak artık bunlardan arındırılmış bir Zeytinburnu, bir Bağcılar, Güngören, Esenler, Kartal, Pendik, Tuzla aklınıza neresi gelirse... Sultanbeyli, Çekmeköy, Samandıra, Sultangazi, Gaziosmanpaşa buralar hep böyleydi. AK Parti belediyeciliği geldi, buralar yeni bir değişim, dönüşüm yaşadı. Lütfen bize yardımcı olun. Lütfen bize zorluk çıkarmayın. Zira biz sizin için varız. Bu kentsel dönüşüm projelerini sizin için, sizin çocuklarınız için yapıyoruz." 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar; “Daha önceki açıklamalarında da hangi belediye altyapısını iyi hazırladıysa, hazırlıklarını iyi yaptıysa kentsel dönüşüm çalışmalarına oradan başlayacağız demiştik. Gaziosmanpaşa Belediyesi’de işte o belediyelerden biri. Yaptıkları çalışmalarda halkın rızasını, gönlünü kazanan belediyelere ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol’a yürekten teşekkür ediyorum ve hükümet olarak her türlü desteği vereceğimizin sözünü veriyorum”dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.