gphaber

Kaymakamlar sosyal projelirini görücüye çıkardı

GAZİOSMANPAŞA

İstanbul Valiliği Tarafından Organize Edilen ve İstanbul’un 39 İlçesinin Kaymakamlıkları Tarafından Yapılan Sosyal Faliyetlerin Gösterildiği Organizasyona Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı, Damgasını Vurdu.

Programa; İlçe Başkanı Sn.Av.İsmail ERGÜNEŞ, Belediye Başkanı Sn.Dr.Erhan EROL ve Ev Sahibi sıfatı ile İlçe Kaymakamı Sn.Seddar Yavuz Bey ile Katılım sağlandı.

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı tarafından hazırlanan 24 proje büyük ilgi gördü.

İstanbul Valisi Sn. Hüseyin Avni MUTLU, Kaymakamlığın Desteği ile Gaziosmanpaşa Küçükköy Kız Meslek Lisesi Tarafından Sosyal Faliyetler Kapsamında Hazırlanan Osmanlı Saray Şerbetlerini Çok Beğenerek, İstanbul Valiliğinin Yabancı Misyon Şeflerinin Katılacağı Protokollerde Dağıtılmasını İsteyerek. Bizi Onurlandırdı.
Kaymakamlığın Sosyal Faliyetler Kapsamında 14.000 ( On Dört Bin ) Gaziosmanpaşalı Vatandaşa İş İmkanı sağlanarak, büyük bir istihdam sağlanmı oldu.


17-19 Ekim tarihleri arasında Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek fuarın meraklıları, 3 gün boyunca saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasında fuarı gezebilecek.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.