gphaber

MİLLİ GÖRÜŞ AŞKINA GAZİOSMANPAŞA’DAN ARDAHAN’A

GAZİOSMANPAŞA

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığının Şark Teşkilatlanması programı ile Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatından bir grup Ardahan’da teşkilatlanma çalışmalarında bulundu.

İlçe Başkanı Bilal AY önderliğinde hareket eden grup önce Ardahan İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanlığında teşkilatlanma nasıl yapılır, teşkilat modelimiz ve Ardahan’ın jeopolitik bilgileri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Ve Ardahan’ın sosyal yapısına uygun teşkilatlanma modeli ve çalışma programı çıkarıldı. Yapılan değerlendirmelerin ardından Ardahan İl Başkanı Berkan Ezer’in yapmış olduğu program dahilinde İlçe ziyaretleri, halkla kucaklaşma, istişare toplantısı ve Ardahan il divanı gerçekleştirildi.

 Gerçekleştirilen programın ardından Bilal AY ve ekibine teşekkürlerini sunan İl Başkan Berkan Ezer “Yaptığımız çalışmalar ve bulunduğunuz tavsiyeler üzere çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sizin bizleri hatırlamanız, ziyarette bulunmanız, ülkemizin en batısından en doğusuna bizlere yardıma gelmeniz Milli Görüş Kardeşliğinin ne denli büyük olduğunu gösteriyor. Rabbim bizleri bu davadan ayırmasın” diyerek Gaziosmanpaşa ekibine duygusal bir veda yaptı ve teşekkürlerini iletti.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.