gphaber

Murat Atım; Çalınmadık Kapı Bırakmayacağız

GAZİOSMANPAŞA

Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Av. Murat Atım, yeni yönetim kurulu üyeleriyle beraber Sultangazi’de çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyled

Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Av. Murat Atım, yeni yönetim kurulu üyeleriyle beraber Sultangazi’de çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi. Atım, “Bütün Ak Partili kardeşlerimizi kucaklayarak, kimseyi ötekileştirmeden, birlik ve beraberlik içerisinde Sultangazi’ye hizmet ederek, hedefimiz 2014’e emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Yeni yönetim kurulu ve oluşturulan komisyonlarla halkın içine inen, sorunları yerinde dinleyen, işadamlarını ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, yönetimde yer alan, almayan tüm Ak Parti sevdalılarıyla, 2023 vizyonuna uygun icraatlarla Sultangazi’ye hizmet etmeye devam edeceklerini ve çalınmadık kapı bırakmayacaklarını ifade etti.

Tüm enerjilerini insanlığa hizmet için harcayacaklarını belirten Atım, “Yeni seçilen yol arkadaşlarımız ve yönetimde olan, olmayan arkadaşlarımızla beraber sevdamız olan Sultangazi’ye hizmet etmek için yolumuza devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz ziyaretler sonucu halkımızın bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alaka bize daha çok çalışma azmi kazandırıyor. Ak Parti olarak tüm gücümüzü ve enerjimizi insanlığa hizmet için harcayacağız. Amacımız Sultangazi’de siyasete kalite ve değer katarak, 2023 vizyonuna uygun söylevler ve icraatlar üreterek ilçemizi bu hizmet yarışında ön sıralara taşımayı hedefliyor ve bu yolda ilerliyoruz” dedi.

Sultangazi Belediyesi’nin çalışmalarının da her kesim tarafından takdir edildiğini söyleyen Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, “Ak Parti artık hizmet yarışını kendi ilçe belediyeleri arasında yapmaya başlamış, bu tatlı rekabette insanlığa hizmet olarak yansımıştır. Sultangazi’de yerel yönetimimizde belediye başkanımız Cahit Altunay önderliğinde partimize ve ilçemize yakışır hizmetleri bizler ve herkes tarafından takdir edilmektedir. Bu komplike uyum ve dayanışma içerisinde hedefimiz daha çok ‘yorulmak nedir!’ bilmeden çalışarak yarınlarına umutla bakan Sultangazi’ye gönül veren her bireyle hizmet etmektir” diye konuştu.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.