gphaber

Seçkinler İnci Evleri Projesinin En Genç Müşterisi...

GAZİOSMANPAŞA

Seçkinler İnci Evleri Projesi’nin satışı tüm hızıyla devam ediyor.

Gazisomanpaşa'da hayata geçirilen Seçkinler İnci Evleri Projesi’nin satışı tüm hızıyla devam ediyor. İnci evleri projesinin en genç müşterisi 6 aylık Hiranur bebek oldu. 
 Seçkinler İnşaat güvencesinde, İnci Evleri projesi 2014 haziran ayında daire sahiplerine teslim edilecek.
İnci Evleri Projesinden daire alan İbrahim Beker Ailesi Tapu satışını üzerlerine alarak ,böyle bir projeden daire aldıkları için kendilerini çok şanslı hissettiklerini belirtti.Projenin beklentilerinin ötesinde gerçekleştirildiğini ifade eden İbrahim Beken , Barbaros İnci Evleri projesinin sosyal imkanları arasında fitness center, yüzme havuzu basketbol sahası, futbol sahası, voleybol sahası, çocuk oyun alanları, 24 saat güvenlik hizmeti, açık-kapalı otoparkı,bulunuyor.Bizde bu Nitelikli ve verimli kullanım özellikleri göz önünde bulundurularak tasarlanan daire planları seçkin markaların ürünleri tercih edildiği İnci Evlerinden daire aldık, çok mutluyuz, komşularımız ile tanışmak için sabırsızlanıyoruz, İnşallah taahhüt edilen zamanda yuvamıza kavuşuruz.Diye konuştu.



Projeyi gerçekleştiren Seçkin İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Fatih AYDEMİR,Burası sizin yuvanız, biz gerekli her şeyi düşündük, size kalan keyfini sürmek. Mimari estetik ve kalite ile harmanladığımız projelerimizde size Mutlu ve huzurlu yaşamlar dileriz dedi.
İnci Evleri İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da hayata geçiriliyor.

Tek blok halinde yükselen Barbaros İnci Evleri Seçkinler İnşaat imzası taşıyan projede 5 bin 250 metrekare alana üzerinde konumlanıyor. Projede yer alan dairelerin alan büyüklükleri 2 oda 1 salon daireler 92 metrekare ile 100 metrekare, 3 oda 1 salon daireler 135 metrekare alan büyüklüğüne sahip.
 Toplam 84 daireden oluşan Gaziosmanpaşa İnci Evler projesinden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 6 indirim yapılıyor. 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN 
Telefon: 0212 615 66 66
Web adresi: www.seckinler.com.tr

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.