gphaber

Seçkinler İnşaat Kentsel Dönüşüm’de Lider!

GAZİOSMANPAŞA

Seçkinler İnşaat'ın yeni projesi olan ve Gaziosmanpaşa'da bulunan İnci Evleri, Keçesuyu Evleri'nin ardından ikinci kentsel yenileme projesi olarak göze çarpıyor.

Gaziosmanpaşa’da 1 “İnci” sloganıyla Seçkinler İnşaat tarafından Barbaros Hayrettin Paşa mahallesinde yapımı devam eden İnci Evleri inşaatı tam gaz devam ediyor.

14 Kasım 2012 tarihinde Gaziosmanpaşa Kaymakamı Sn.Seddar Yavuz, Gaziosmanpaşa Belediye başkanı Sn. Dr. Erhan Erol başta olmak üzere bir çok seçkin davetlinin katılımı ile gerçekleşen Temel Atma töreninin ardından, çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

 

Amaçlarının bir an önce siteyi tamamlayarak , Gaziosmanpaşalıların özlemini duydukları kaliteli yaşam alanlarına kavuşmalarını sağlamak olduğunu söyleyen Seçkinler İnşaat ortaklarından ve aynı zamanda Satış ve Pazarlama Sorumlusu Mustafa Aydemir, havalarında güzel gitmesiyle şu ana kadar projenin sorunsuz olarak inşaatına devam edildiğini söyledi.



Seçkinler İnşaat'ın 2. projesi olan ve Gaziosmanpaşa Barboros Hayrettinpaşa Paşa Mahallesinde konumlandırılan İnci Evleri’nin fiyatı 2.100 TL ile 3000 TL arası değişen fiyatlarla satışları başladı.

Toplam 5 bin 500 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek olan İnci Evleri'nde toplam 84 daire yer alacak.

Gaziosmanpaşa Seçkinler İnci Evleri' projesinde 92 metrekare, 100 metrekare ve 135 metrekareden oluşan 84 daire yer alacak. 92 ve 100 metrekarelik daireler 2+1 ,135 metrekarelik daireler ise 3+1 şeklinde tasarlandı.

Projenin sosyal alanları; 

-Yüzme havuzu

-Saunası 

-Oyun sahaları

-Çocuk oyun grupları

-Fitness 

-Kapalı otopark

-7/24 güvenlik hizmeti

 

Ayrıntılı bilgiler için;

0212 615 66 66

www.seckinler.com.tr

Barbaros İnci Evleri projesinin başlangıcından bugüne olanları anlatan bir video gösterisi;

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.