gphaber

YAZ SPOR OKULLARI KURS KAYITLARI BAŞLIYOR…

GAZİOSMANPAŞA

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin çocuklara yönelik düzenlediği ücretsiz yaz spor okulları için kayıtlar başlıyor. Futbol, Badminton, Taekwondo, Karate, Muay Thai, Masa Tenisi ve Güreş branşlarında kurs almak isteyenler 25 Mayıs – 8 Haziran tarihleri arasında Hürriyet Mahallesi Belediye Hizmet Binası’na başvurabilirler.

YAZ SPOR OKULLARI KURS KAYITLARI BAŞLIYOR…

 

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, sporda başarılı olmak için altyapının kesinlikle sağlam olması gerektiğini belirterek, “Bizlerde geleceğe yönelik başarılı sporcular yetiştirmek için düzenlediğimiz yaz okullarında gençlerimize sporu sevdirirken, aynı zamanda onları kahve masalarından, sokak köşelerinden ve her türlü uyuşturucu madde kullanımından uzak tutmaya çalışıyoruz”dedi.

 

 

Gaziosmanpaşa Belediyesi okulların tatile girmesiyle birlikte, çocukların spor yaparak boş zamanlarını değerlendireceği ve güzel arkadaşlıklar edinebileceği yaz spor okulları projesini hayata geçiriyor. Yaz Spor Okullarına katılabilmek ve Futbol, Badminton, Taekwondo, Karate, Muay Thai, Masa Tenisi ve Güreş branşlarında kurs almak isteyenler 25 Mayıs – 8 Haziran tarihleri arasında Hürriyet Mahallesi Belediye Hizmet Binası’na başvurabilir, 0212 649 49 51 numaralı telefondan bilgi alabilirler.

 

 

Yaz Spor Okullarında uzman eğitmenler tarafından verilecek olan derslerden 5– 15 yaş arası çocuklarımız faydalanabilecek.

 

 


Yorumlar (1)

Kemal Keleş 12 Yıl Önce

sayin gop belediyesi yaz spor okulu sorumluları [yöneticileri] yaşadığımız bölgede kız çoçuklarmızında olduğunu unutmuşlar herhalde.benim 11 yaşındabir kızım var.onun yapabileceği kurs programı bulamadım tamamıyla erkek çoçuk üzerine program yapılmış. umarım yetkili arkadaşlar bu programı hemen düzeldirler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.