gphaber

1 Mart günlük burç yorumunuz

GÜNCEL

1 Mart günlük burç yorumunuz

 KOÇ:  Güne gergin olarak başlayabilirsiniz. Öğle saatlerine doğru keyfinizi yerine getirecek haberler alabilirsiniz. Alacağınız haberler sayesinde yeni yatırımlar yapabilirsiniz.

 

BOĞA:  Beklenmedik olaylarla güne başlayabilirsiniz. Geçmiş konulara pozitif yaklaşımınızla şansınızı kendiniz yönlendirebilirsiniz. Aşk hayatınız bu aralar biraz karışık.

 

iKiZLER: Hayalleriniz doğrultusunda ilerlemek için her yolu deniyorsunuz. Hırslarınız size kazanç sağlayacak. Ummadığınız anda şans kapınızı çalabilir.

 

YENGEÇ:  Dikkatinizin ve motivasyonunuzun üst düzeyde olduğu bu günde alacağınız bir haber sizi mutlu edecek. İş hayatınızda yapacağını işler sayesinde kazanç elde edebilirsiniz.

 

ASLAN: Fırsatları görüp, değerlendirecek ve istediğiniz bazı şeyleri de elde edeceksiniz. Karşılaşmanız olası olan bazı olumsuzlukları fazla dikkate almadığınız takdirde bugün sizin için son derece verimli geçebilir.

 

BAŞAK: Liderlik özelliğiniz yine ön planda. Olduğundan fazla sorumluluk alıyorsunuz. Bazen olayları akışına bırakmak sizin için daha iyi olabilir.

 

TERAZİ: Seyahat, eğitim ve ticaret alanlarınızdaki işlerinizde bugün önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bugün, kişisel hayatınıza yönelik konularda çabuk harekete geçmek isteyeceksiniz.

 

AKREP: Kıskanlığınız bazen sizi zor durumlara sokabilir. Sevdiğiniz insana güvenmeli ve ona saygı duymalısınız. Öte yandan yaşayacağınız bazı olaylarda sert tepkiler verebilirsiniz.

 

YAY: Sizi kıskanan insanların yaptıkları yüzünden canınız sıkılabilir. Olayları fazla kafaya takmamalı ve boşvermelisiniz. İş hayatınızda başarı hiç de uzak değil.

 

OĞLAK: Aşkta şanslı olmanız size harika biriyle tanışma fırsatı verebilir. Eğer zaten süregelen bir ilişkiniz var sevgilinizle ciddi adımlar atabilirsiniz. Mutluluk kapınızda.

 

KOVA: Sabırsızlığınız yüzünden işleriniz biraz karışabilir. İstediğiniz şeyler size çok uzak değil. Karşı cinsle olan ilişkilerinizde oldukça etkili olacaksınız.

 

BALIK: Bugün isteklerinizi gözden geçirecek ve ne yapmanız gerektiğine karar vereceksiniz. Alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak ve kararlarınızı etkileyecek. Sürpriz teklifler alabilirsiniz. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.