gphaber

12 Ekim günlük burç yorumunuz

GÜNCEL

12 Ekim günlük burç yorumunuz

KOÇ:

Güneş, Terazi burcunda hareket ediyor. Bu durum oldukça hareketli bir hafta sonu geçireceğinize işaret ediyor. Detaylara olan dikkatiniz artacak. İş yerinde bu dönemde en ufak hataya dahi katlanamıyorsunuz. Sosyal hayatta ise bencilliklere göz yumamıyorsunuz. Zaten net olmak Koç burcunun özelliğidir. Rahatsızlığınızı dile getirmekte zorlanmayacaksınız. Cumartesi günü Güneş-Jüpiter zorlanması nedeniyle sevdiklerinizle ufak çatışmalarınız olabilir. Kendinizden ödün vermeyen tavrınızla beğeni toplayacaksınız. Pazar günü ise Ay, Kova burcunda rahat ve sakin bir gün geçirip, kendinize zaman ayırabilirsiniz. Aşk ise şuan karmakarışık...

BOĞA:

Bu dönemde ilişkilerinize tereddütle yaklaşabilirsiniz. Güvensizlik ön plana çıkabilir. Çünkü Cuma günü Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor ve sizi ikilemde bırakıyor. Cumartesi günü ise Güneş – Jüpiter zorlanması gerçekleşiyor. O gün, herkesle iyi geçinmek için çabalamayın ve insanların sözlerine alınmamaya bakın. ‘Hayır' demenin önemini bu dönemde daha baskın bir şekilde hissedebilirsiniz. Pazar gününü sevdiklerinize ayırmaktan yana olabilirsiniz fakat hiç ummadık birinden bir mesaj almanız da işleri karıştırabilir. Ay, Kova burcunda olacak; Pazar günü sürprizlere hazır olun. Merakınız da artıyor.

İKİZLER:

Cuma akşamı yaşayacağınız tesadüfler sizi çok şaşırtabilir. Bağlantınızın koptuğu kimselerle tekrar iletişime geçip, ortak projelere imza atabilirsiniz uzun vadede. Aşktan yana büyük sorunlar yaşadınız ya da yaşamanız an meselesi, dikkat! Hareket etmeden önce yaptıklarınızın karşı tarafı ne kadar üzebileceğini bir düşünün. Cumartesi günü gerçekleşecek olan Güneş – Jüpiter zorlanması sizi biraz zorlayabilir. Hangi konuda derseniz; yurt dışı planlarınız varsa ya da eğitimle ilgili bir girişiminiz varsa ertelenebilir. Pazar günü ise Ay, Kova burcunda o gün arkadaşlarınızla diyaloglarda baskın olmak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ:

Bugünlerde kendi isteklerinizi ve zevklerinizi ön plana çıkaracaksınız ve açıkçası kendi keyfinize önem vereceksiniz. Uzun zamandır birileri için çabalayıp duruyorsunuz. Bu durum yeterince sizi yormadı mı? Unutmayın ki gerçeği görmek için bir üzüntü yaşamak zorunda değilsiniz... Cuma günü Ay, Oğlak burcunda ve duygusal dünyanızı daha tutkulu hale getiriyor. Detayları görmekte zorlanmayacaksınız. Cumartesi günü Güneş – Jüpiter zorlanması küçük yanlış anlaşılmalara sebep olabilir fakat üstesinden geleceksiniz. Pazar gününü ailenize ayırmanızı tavsiye ederiz, beraber sakin bir gün geçirmek size iyi gelecektir.

ASLAN:

Eski korkularınızı tam anlamıyla aşmak üzeresiniz. Bu nedenle hafta sonu korkularınızı tetikleyen durumlardan ve kişilerden uzak durmaya çalışın. Cuma günü Ay, Oğlak burcunda ve idealist yapınıza güç katıyor. İnsanları ikna etmeniz daha da kolaylaşıyor. Zaten mantığı her zaman ön planda tutmuşsunuzdur. Cumartesi ve Pazar günü kalabalık ortamlarda yeni insanlar tanıyacaksınız fakat dikkat, çok sağlam arkadaşlıkların başlangıcı olacağını söyleyemeyiz. Haftanın son gününde evinizde kış aylarına yönelik bir hazırlık yapmak isteyebilirsiniz. Böylece kafanızı da rahatlatmış olursunuz. Rahat ve dingin bir Pazar sizi bekliyor.

BAŞAK:

Hafta içi yeterinde koştunuz ve yoruldunuz, bu nedenle hafta sonunu dinlenerek geçirmekten yana olacaksınız. Cuma akşamı dostlarınızdan güzel haberler almanız mümkün. Cumartesi günü Güneş – Jüpiter zorlanması var ve karar vermekte zorlanmanıza neden olacaktır. Bu nedenle acele karar vermek zorunda değilseniz bazı kararları ertelemenizi öneririz. Pazar günü Ay, Kova burcunda seyir halinde olacak ve sizi tam anlamıyla dingin bir ruh haline bürüyecek. Bu durum ise en çok sevgilinizin hoşuna gidecek ve limoni olan aranızı düzeltme fırsatı elde edeceksiniz.

TERAZİ:

Bu dönemde girişimlerinizin karşılığını alacaksınız. Hafta sona ermeden güzel haberler duymanız mümkün. Cuma günü Ay, Oğlak burcunda hareket ederken daha hırslı bir yapıya bürünebilirsiniz ve beklentileriniz artabilir. Cumartesi günü gerçekleşecek olan Güneş – Jüpiter zorlanması alışkanlıklarınız ve inançlarınızı ön plana çıkarabilir. O gün, duygularınız mantığınızın önüne geçecektir. Bu nedenle duygusal kararlarınızı kısa bir süreliğine ertelemenizi öneririz. Pazar günü Ay, Kova burcunda hareket ediyor. Kova burcunun özgürlükçü yapısını üzerinizde hissedebilir ve bütün gün alışveriş yapmak isteyebilirsiniz.

AKREP:

Bu dönemde sağlığınıza olan özeninizi arttırmanız gerekecektir. Soğuk havalar nedeni ile eklemlerinizde ağrılar olabilir. Cuma günü Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor ve bu durum kontrolcü yapınızı güçlendiriyor. Önümüzdeki günlerde bazı skandallara şahit olabilirsiniz. Fazla yorum yapmadan ve işin içine girmeden izleyici olmanızı öneririz. Yoksa kendinizi karmaşanın içinde bulabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü uzun zamandır ertelediğiniz görüşmelerinizi gerçekleştireceksiniz. Haftanın son gününde Ay, Kova burcunda olacak. O günü kişisel bakımınıza ayırmak isteyebilirsiniz. Sürpriz bir telefon almanız ise an meselesi.

YAY:

Gökyüzündeki konum bu hafta sonu düşünceleriniz konusunda daha esnek davranmanız gerektiğini vurguluyor. Size tavsiyemiz bugünlerde kimseyi dinlemeden yargılamamak ve yorum yapmamak olacaktır. Cumartesi günü gerçekleşecek olan Güneş – Jüpiter zorlanması isteksiz birine dönüşmenizi sağlayacaktır. Bu nedenle Cumartesi gününü evde geçirmekten yana olabilirsiniz. Dikkat, sevgilinizi bu aralar fazla ihmal etmiyor musunuz? Belki de affedemeyeceğiniz bir durum yok ama siz uzatıyorsunuzdur. Seyahat planlarınız varsa iptaller gündeme gelebilir. Pazar günü Ay, Kova burcunda hareket ederken rahatınıza olan düşkünlüğünüz artıyor. Su ile ilgili problemlere dikkat.

OĞLAK:

Bir süredir kalabalık ortamlarda bulunuyor olabilirsiniz ve bu ortamlarda pek hoşlanmasanız da muhatap olmanız gereken biri olabilir. İlerleyen günlerde bu kişiye olan fikriniz değişebilir ve hoşlanmaya başlayabilirsiniz. Cuma günü Ay, Oğlak burcunda ve burcunuzun tüm özelliklerini baskın bir şekilde size hissettiriyor. Cumartesi günü Güneş – Jüpiter zorlanması bazı ertelemeleri ve teknolojik problemleri beraberinde getirebilir. Dikkat, bu hafta sonu sevgilinizi yargılamayın ve hoşça vakit geçirmek için sakin bir yerlere gitmeyi teklif edin. Ona karşı açık olun, bu ilişkinizi kuvvetlendirecektir.

KOVA:

Bu hafta sonu sizin için diğer hafta sonlarına nazaran daha hareketli ve program dolu olacak. Bu nedenle Cuma günü Ay, Oğlak burcunda hareket ederken akşam saatlerini dinlenerek evinizde geçirmenizi tavsiye ederiz. Tutkularınız ve gücünüz artıyor. Cumartesi günü arkadaşlarınızla beraberken moralinizi yükseltecek bazı olaylar yaşayacaksınız. Yeni bir aşk alevlenebilir. Pazar günü ise Ay, sizin burcunuzda hareket ediyor ve böylece burcunuzun özelliklerini baskın bir şekilde hissedeceksiniz. Kimsenin sizi kısıtlamasına göz yummayacaksınız. Eski aşklardan gelen mesajlar kafanızı karıştırsa da daha öteye gitmesine izin vermemelisiniz.

BALIK:

Hayatınızda bazı bitişler ve başlangıçlar söz konusu olabilir. Bu sefer bitişlerin sizi eskisi kadar yıkmadığını fark edeceksiniz ve geleceğinizi düşünerek hayata daha sıkı sarılacaksınız. Cuma günü Ay, Oğlak burcunda hareket ederken mantığınızı doğru kullanmayı başaracaksınız fakat yine de heyecana kapılıp erken karar vermemeniz gerekiyor. Bu hafta sonu mecbur kalmadıkça evden çıkmak istemeyebilirsiniz. Bu durum kendinizi yalnız hissetmenize yol açabilir. Kısa zaman sonra hayatınıza yenilikler girecek, dikkat! Pazar günü Ay, Kova burcunda hareket ederken kendi başınıza kararlar almak isteyeceksiniz fakat ailenizi es geçmeyin.

Zeynep Turan


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.