gphaber

14 Aralık günlük burç yorumunuz

GÜNCEL

14 Aralık günlük burç yorumunuz

 KOÇ: Kadın-erkek ilişkilerinde karşı tarafın duygusallığını ve hayata bakış açısını anlamakta zorlanabilirsiniz. Öte yandan alacağınız bir haber sizi huzursuz edebilir. Stres atmak ve arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek isteyebilirsiniz.
BOĞA: Gideceğiniz bir yerde uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz. Sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız. İş ve iletişim alanlarınızda, duygularınız ve mantığınız çatışabilir.

İKİZLER:. Yine hareketli ve kıpır kıpırsınız.Dışarı çıkma isteğiniz öğleden sonra yoğunlaşacak. Yapacağınız seyahatler size iyi gelecek. Yenilendiğinizi hissedeceksiniz.

YENGEÇ: Ailevi sorumluluklarınız zaman zaman hayatınızdan keyif almanıza engel olabilir. Hiç beklemediğiniz bir anda eski bir dostla karşılaşabilirsiniz.

ASLAN: Sevdiğiniz kişiyle yaşadığınız problemleri aşmak için onu anlamaya çalışmalısınız. Alacaklar ve kredi konularında beklediğiniz desteği alamayabilirsiniz.

BAŞAK: Endişelerinizi sevdiklerinize yansıtmayın. İş hayatınızda olmasını umduğunuz şey yakın bir zamanda gerçekleşebilir. Duygusal açıdan gergin ve huzursuzsunuz.

TERAZİ: İlişkinizde ise her şey istediğiniz şekilde ilerliyor. Mutlu olduğunuz bir dönem. Teraziler yine karamsar düşüncelere dalmış durumdasınız. Bu durum mutluluğunuzu etkilememeli.

AKREP: lişkinizde takılmış olduğunuz bazı noktalarda fazla irdeleyici ve tartışmacı olmak olayları daha da çıkmaza sürükleyecektir. Bu konuda sakin olun.İş hayatınızdan alacağınız bir haber sizi huzursuz edebilir

YAY: Bugün sevdiğiniz kişiyle birlikte vakit geçirebilirsiniz. Bugün işinizle uğraşırken dikkatinizi dağıtacak bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Enerji düşüklüğü ve isteksizlik, gün içinde sizi zorlayabilir.

OĞLAK: Kendinize olan güveniniz oldukça yüksek. Öte yandan yaşayacağınız bir olay düşünce ve hislerinizi yoğunlaştırabilir. Duygusal hayatınızda ise sürpriz bir kişi ile yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.

KOVA: Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki ilişkiyi daha fazla önemsemeli ve gereken ilgiyi göstermelisiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili konularda doğru kararlar verebilirsiniz.

BALIK:Enerjik ve heyecanlı bir tutum içerisindesiniz. Birden fazla konuyla aynı anda ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Maddi konularda ise yeni girişimlerde bulunmanız söz konusu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.