gphaber

17 Aralık günlük burç yorumunuz

GÜNCEL

17 Aralık günlük burç yorumunuz

 KOÇ: Keyifli gecen bir hafta sonundan sonra haftaya dinlenmiş olarak başlayacaksınız. Uzun süredir ertelediginiz işlerinizi yapmanızın vakti geldi. Beklenmedik misafirleriniz olabilir.

BOĞA: Yatırım yaparken iyi düşünmeli ve ailenizden fikir almalısınız. Hayatınizdaki değişimler sevgilinizi de etkiliyor dikatli adımlar atın. Değer verdiginiz insanları kırmayın.
İKİZLER:
 Yaptığınız kısa seyahatler size iyi gelmiş durumda. Kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. Asırı duygusal bir dönemden geçiyorsunuz. Arkadaşlarınızdan yardım istemeye çekinmeyin. 
YENGEÇ:
 Ayrıntılara takılmaktan vazgeçin. Yoksa çok şey kaçırabilirsiniz. İş hayatınız değişebilir. Değişen çevreniz size iyi gelecek. Hayatı ertelemeyin ve istedikleriniz için mücadele edin.
ASLAN:
 Siz Aslanlar bugünlerde çok yoruluyor kendinizi ihmal ediyorsunuz. Sağlığınıza dikkat etmeli ve kontrollerinizi aksatmamalisiniz. Haksızlığa tahammül edemiyorsunuz ama yine de sakin olmanızda fayda var. Karşı cinsle aranız bu aralar soğuk durumda adım atmak için bekleyin.

BAŞAK: Sürprizlere hazır olun. Bu hafta ilginç olaylar yaşayabilirsiniz. Enerjiniz yüksek ve hemen ilgi çekiyorsunuz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Fırsatları kaçırmayın.
TERAZİ: 
İleriye yönelik planlar yapabilir ciddi kararlar alabilirsiniz. Alacağınız kararlar hayatınızda büyük bir değisimi de beraberinde getirecek. Mutluluk kapnızı her an çalabilir.
AKREP: 
Lüzumsuz işlerle uğraşanımız vaktinizi boşa harcayabilirsiniz. Uzun süredir yapmayı planladığınız alışverişi biraz ertelemek sizin yararınıza olacak.
YAY:
 Aşk konusunda çok şanslı bir dönemdesiniz. Vereceğiniz kararlar sizin için iyi olacak. Ailenize zaman ayırıp dertlerine kulak vermelisiniz.
OĞLAK: 
Ailenizle fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz. Sakin davranıp kalp kırmamaya özen gösterin. Sevgiliniz desteğine çok ihtiyacınız var.
KOVA: 
Tam da istediğiniz gibi bir hafta sizi bekliyor. Yeni ortamlara girip yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aşk hayatınızda karışık bir dönem yaşasanız da her şey yoluna girecek.
BALIK: 
Duygusal bir dönemdesiniz. Hislerinize hareket ediyorsunuz ve üzülen taraf siz olabilirsiniz. Sakin davranıp olaylara uzaktan bakmayı deneyin.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.