gphaber

2 Nisan günlük burç yorumunuz

GÜNCEL

2 Nisan günlük burç yorumunuz

 KOÇ: Kendinizi umutsuz hissettiğiniz bugünlerde her zaman bir çıkış yolu olduğunu unutmayın. Olaylara olumlu tarafında bakarsanız kazançlı çıkan siz olacaksınız. Yarıdmsever tavırlarınız yakınlarınız tarafından takdirle karşılanıyor.

BOĞA: Bugün aşık olduğunuz kişiyle baş başa romantik anlar geçirebilirsiniz. İlişkinizle ilgili ciddi kararlar alabilirsiniz. Alacağınız kararlar ailenizi şaşırtabilir.

İKİZLER: Planlarınızın dışında gelişen olaylara karşı aşırı tepkiler veriyorsunuz. Karşınızdakilerin kalbini kırmamaya özen gösterin. Yaşadığınız sorun ve sıkıntıları sevdiğiniz kişiye yansıtmaktan vazgeçmelisiniz.

YENGEÇ: Sizin için değişim rüzgarları esiyor. Bu olumlu dönemde şans da sizden yana! Arkadaşlarınızın desteği ve yakınlığı moralinizi yükseltecek.

ASLAN: Dikkatli olmanız gereken bir gün. Çevrenizle olan ilişkilerinizde ise ani gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi tarafından eleştirilmek sizi fazlasıyla etkileyebilir.

BAŞAK: Duygusallığınız ön planda olabilir. Verdiğiniz tepkilerde mantıklı davranmalısınız. Yoksa üzülen siz olabilirsiniz. Maddi konularda yeni kararlar almak üzere düşünebilirsiniz.

TERAZİ: Cesaretli olmanız gereken durumlar söz konusu olabilir. Eğer isterseniz başaramıyacağınız şey yok. Maddi anlamda sürpriz gelişmeler söz konusu.

AKREP: Uzun süredir beklediğiniz fırsat her an gerçekleşebilir. Şanslı bir gün sizi bekliyor. Sadece biraz daha sakin ve tedbirli olmanız gerekiyor.

YAY: Sağlık sorunlarınızı çok ihmal ediyorsunuz. Daha fazla özenmeli ve dikkat etmelisiniz. İşlerinize kendinizi öyle bir kaptırmış durumdasınızki çevrenizde olanları farketmiyorsunuz.

OĞLAK: Kurduğunuz iş ilişkileri sayesinde yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Fırsatları iyi değerlendirirseniz kazançlı çıkan siz olacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

KOVA: Agresif tavırlarınız çevrenizdekileri sizden uzaklaştırıyor. Her şeyi sakinlikle çözebilirsiniz. Parasal açıdan sıkıntılarınız olsa da biraz daha sabrederseniz tüm sorunlarınız çözülecek.

BALIK: Özel hayatınızda kıskanç biri olmanız yüzünden bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki insana güvenmeli ve olayları akışına bırakmalısınız.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.