gphaber

9 yaşındaki kızını öldüresiye dövdü! -VİDEO-

GÜNCEL

9 yaşındaki kızını öldüresiye dövdü! -VİDEO-

Trabzon'un Araklı ilçesinde okul çıkışı kimliği belirsiz bir kişi tarafından tekme ve tokatlı saldırıya uğrayan kız çocuğunun yaşadığı olay güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Trabzon'un Araklı ilçesi Kayaiçi köyünde bir HES firmasının güvenlik kamerasına yansıyan dayak olayı ile Trabzon Valiliği soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında yapılan inceleme sonucunda kız öğrenciye dayak atan kişinin babası olduğu belirlenirken, baba jandarma ekipleri tarafından köyünde gözaltına alındı.

Konuyla ilgili açıklama Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, olayın 2 ay önce yaşandığını belirterek "Araklı'nın Kayaiçi Köyü'nde yaklaşık 2 ay önce çok yakını tarafından 9 yaşındaki kız çocuğumuz malesef dövülme tabirinin ötesinde hırpalanmış.

Bu olay bize geçtiğimiz Cuma günü bir kaset marifeti ile Araklı Kaymakamlığımıza gönderildi. Hemen bizim talimatımızla gerekli suç duyurusunda bulunularak savcılıkta gerekli işlemleri başlatarak zanlı veya zanlıların yakalanması için gerekli tahkikat başlatıldı.

//www.haber7.com/haber/20120318/9-yasindaki-kizini-olduresiye-dovdu-VIDEO.php

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.