gphaber

Bu hafta 6 yeni film vizyonda...

GÜNCEL

Bu hafta 6 yeni film vizyonda...

Türk sinemaseverler, bu hafta aksiyon, komedi, dram ve romantizm sahnelerinin yer aldığı ikisi yerli 6 yeni filmle buluşacak.
Son zamanlarda büyük bir ivme kazanan Türk sineması yerli yapımlarıyla salonları doldurmayı başarıyor.

Haftanın en üzücü haberi ise "Ayaz" filminin vizyona girmeyeceğinin kesinleşmesi.. 2 milyon 600 bin dolar maliyeti olduğu söylenen filmin izleyiciyle buluşmayacak olması hem Türk sineması hem de filmin yapımcıları için büyük bir kayıp...

İşte bu hafta vizyona girecek olan filmlerin konuları ve fragmanları;



EL YAZISI

Künye:

Vizyon tarihi: 23 Mart 2012

Oyuncular: Cansu Dere, Sarp Akkaya, Wilma Elles, Sercan Badur, Kenan Bal, Baran Akbulut, Salih Kalyon, Deniz Ali Akbaş, Bahtiyar Engin, Ayşe Selen, Ezgi Gör, Nesime Alış, Uğur Uzunel, Miray Şahin, Clare Frost

Ekip: Ali Vatansever (Yönetmen), Ali Vatansever (Senaryo), Selin Vatansever (Yapımcı), Oya Özden (Yapımcı)

Filmin konusu:

Filmde mütevazı bir Anadolu kasabasında mutluluğun peşinden koşan insanların hikayesinin anlatılıyor.

Büyükşehirden gelip kasabaya yerleşmiş olan eczacı Zeynep,kasabanın öğretmeni Celal''le evlenmeye karar vermiş ve evlilik hazırlıkları tüm kasabanın gündemi olmuştur. O gün şehirden ilaç sayımına gelen arkadaşı Volkan, ani evlilik haberini duyunca çok şaşırır.Sadece o, Zeynep''in bu ani kararının arkasındaki gerçek nedeni biliyordur.

İlk okul müdürünün oğlu Ahmet, köyden bir kızı sevmektedir.Hem kasabalılar hem de köylüler bu ilişkiye karşıdır.Sonunda Ahmet kararını verir, o gün tam kızı kaçırmaya gidecekken turist Julie''ye tüm gün çevirmenlik yapmak zorunda kalır.Fakat ne Fransız Julie ne de Ahmet İngilizce bilmemektedir.Kasabada sevdiği kız hakkındaki söylentiler Ahmet''i umutsuzlandırırken Julie''yle geçireceği o gün cesaretini yerine getirecektir.

Ufak Ragıp, eczacı Zeynep''e aşıktır. O gün Zeynep''e bir aşk mektubu yazar.Tam ona verecekken mektubun cebinden çalındığını farkeder.Köyden gelen küçük Sevgi''yle bütün gün aşk mektubunun izini sürerler.Sevgi de genç Ahmet''i sevmektedir.İkisi beraber naif aşklarının peşinden koşarken birbirlerinde arkadaşlığın farkına varırlar.

Filmin fragmanı:



Kaynak : //haber3.com/bu-hafta-6-yeni-film-vizyonda...-1254735h.htm#ixzz1prmm2zGx
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.