gphaber

Çaycuma'da 1 kişinin cesedi bulundu-VİDEO-

GÜNCEL

Çaycuma'da 1 kişinin cesedi bulundu-VİDEO-

Çaycuma'da Filyos çayı üzerinde bulunan köprünün çökmesinin ardından yapılan arama çalışmalarında, kayıp 15 kişiden 1'inin cesedi bulundu.
Helikopter ve yaya ekiplerce, kayıp kişilerin çay yatağında arama çalışması sürdürülüyor

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Güngör, Çaycuma ilçesinde Filyos çayı üzerindeki köprünün bir bölümünün çökmesiyle kaybolan 15 kişiyi arama çalışmaları helikopter ve yaya ekipler tarafından sürdürüldüğünü söyledi.

Güngör, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Taşkömürü Kurumu ile belediyeden de takviye yaparak 110 kişiyle arama çalışmalarını devam ettirdiklerini belirtti.

Alanı böldüklerini, çayın döküldüğü denizde Sahil Güvenlik Komutanlığı ve deniz polisin kontrollerde bulunduğunu anlatan Güngör, şunları kaydetti:

''Çayda dolgu yapıyoruz. Vinçle 200 tonluk blokları kaldırmaya çalışacağız. Dolgu çalışmasını bugün bitirmeye amaçlıyoruz. Ondan sonra blokları kaldıracağız. Dolgu yapılan alan çok balçık, kaya malzemesi dökeceğiz. Denize kadar yaklaşık 25 kilometrelik alanda tarama yapıldı. Sığ kesimlerde bot ve dalgıçlarımız suya giriyor. Ancak asıl bakılması gereken yerlerde debi çok yüksek.''

Güngör, çöken bloklarından cep telefonu sinyali alındığı iddiaların gerçeği yansıtmadığını, telefonların suyla temas etmesi durumunda devre dışı kaldığını kaydetti.
//www.sabah.com.tr/Yasam/2012/04/08/caycuma-faciasinda-sicak-gelisme

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.