gphaber

Erdoğan İETT otobüsüne bindi! Yolcular şaşırdı

GÜNCEL

Gazetecileri atlatan ve İstanbul'daki birçok tarihi mekanı ziyaret eden Başbakan Erdoğan, son olarak Beşiktaş'ta bir İETT otobüsüne bindi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yoğun temposuna ara vererek dün İstanbul'u gezdi. Ziyaretlerin hepsi, gazeteciler olmaksızın gerçekleşti. Başbakan Erdoğan dün saat 11.00'de Üsküdar Kısıklı'daki evinden çıktı. Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'ne gitmesi beklenen Erdoğan'ın konvoyu sürpriz bir şekilde Ümraniye istikametine yöneldi. Erdoğan'ın konvoyu Şile yolundan TEM otoyoluna çıktı. Konvoy TEM Otoyolu Kavacık ayrımından Beykoz'a doğru ilerledi. Ancak hem koruma polisleri hem de bölgedeki görevli trafik polisleri yolu keserek gazetecilerin geçişine izin vermedi. Yaklaşık 15 dakika boyunca yol açılmadı. Erdoğan'ın özel bir programı olduğu açıklandı. Başbakan'ın makam aracında siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan'ın olması dikkat çekti. Erdoğan daha sonra Beykoz Kasrı'ndan deniz yoluyla ayrıldı. Bu sırada yanında TBMM?Başkanı Cemil Çiçek de vardı. Dolmabahçe'deki ofisine geçmesi beklenen Erdoğan ile Çiçek, tekneden iner inmez aynı makam aracına binerek doğruca Yıldız Parkı'na geçti. Erdoğan ve Çiçek'in TBMM Milli Saraylar Daire Başkanlığı'na bağlı Yıldız Şale Köşkü'nde incelemelerde bulundukları öğrenildi. Basın mensupları içeri alınmazken hem Erdoğan hem de Çiçek'in makam araçları boş olarak dışarı çıktı. Başbakan ile TBMM?Başkanı'nının yürüyerek Yıldız Sarayı'na geçtikleri ve burada da incelemelerde bulundukları öğrenildi. 

 Erdoğan, İstanbul'da gün boyu süren gezi ve incelemelerinin ardından Beşiktaş'ta bir İETT otobüsünebinerek yolcularla konuştu. Sabah saatlerinde kendisini takip eden gazetecileri atlatan Başbakan Erdoğan, gün boyu İstanbul'daki birçok tarihi mekanı ziyaret etti. Erdoğan, son olarak Beşiktaş'ta bir İETT otobüsünde yolcularla görüştü.Erdoğan, İstanbul'da gün boyu süren gezi ve incelemelerinin ardından Beşiktaş'ta bir İETT otobüsüne binerek yolcularla konuştu.

İstanbul Otobüs A.Ş. twitter hesabından bu görüşmeyi şöyle duyurdu:















AA
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.