gphaber

Galatasaray 6-0'ı geride bırakır

GÜNCEL

Galatasaray 6-0'ı geride bırakır

Terim'in takımını cesur oynatması halinde Galatasaray'ın 6-0'ı gölgede bırakacak skoru bulacağını iddia etti. Aksi durumda ise karşılaşmanın 7-0 Fenerbahçe'nin lehine biteceğini savundu. Öte yandan Fatih Altaylı da 7-0'ı istediğini ancak tersinin de olabileceğini söyledi.

Tüm Türkiye hafta sonu Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbiye kilitlendi. Bu derbinin galibi kim olacak. İki takımın da artıları ve eksileri ne? Sabah Gazetesi'nin usta kalemlerinden Hıncal Uluç, sabahspor'a konuştu.

PERİŞAN EDER FENERBAHÇE'Yİ

Terim'in Fenerbahçe'den çekindiğini savunan Uluç, maçın 7-0 bitmesine şaşırmayacağını söyledi. İşte o sözler:
Fenerbahçe'nin savunması ayakta duramıyor. Galatasaray topu öbür tarafta oynamayı düşünürse yani G.Birliği maçının ikinci yarısının ilk 20 dakikası gibi hücum pres yaparsa, perişan eder Fenerbahçe'yi. Saraçoğlu'nda perişan eder! 6-0'ı geri alacak kadar perişan eder. Ama Fatih Terim'de bu sene o cesaret yok. Galatasaray orada hasbelkader öne geçerse Galatasaray orada hemen 1-0'ın 2-1'in üstüne yatmaya kalkıp, hücum adamlarını çıkarıp, geriye Ceyhun'larla Servet'lerle Gökhan'larla takviye yaparak, üçüncü, dördüncü, beşinci stoperleri koyup savunmaya çekilir.

SAVUNMA YAPARLARSA FENER TARİHİ ZAFER KAZANIR

Savunmaya çekildiği andan itibaren de Fener alır götürür. Yani Galatasaray hücum pres oynamaz, hazırlık pası denilen hiçbir işe yaramayan rakibe top kaptırıp kontratak oyunda ısrar ederse 6-0 da unutulur, Fener öyle bir tarihi zafer daha kazanır ki Galatasaray temizleyemez. Yani iki takıma baktığın zaman, desen ki bana maç 7-0 bitti, 7-1 bitti, zerre kadar şaşırmam. Ama sorarım kim kazandı diye. Çünkü ikisi de kazanabilir 7-1 veya 6-0.



Kaynak : //www.internethaber.com/hincal-uluc-derbi-galatasaray-fenerbahce-ezeli-rakipler-6-0--407360h.htm#ixzz1p58DQm6K
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.