gphaber

Marmaray’da ‘Oyumuz babama’ pozlu tweet

GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yeniden aday olmasına oğullarından destek geldi. Asrın projesinde fotoğraf çektirip twitter’da paylaşan abi kardeş ‘babamdan başkasına oy verilmez’ dedi.

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na üçüncü kez aday olan ve ‘ustalık döneminini de istiyorum’ diyen Başkan Kadir Topbaş’a oğullarından sosyal medyalı destek. Başbakan Tayyip Erdoğan’ın 5 Aralık’ta İstanbul’da adaylık açıklama töreninde de salona gelerek babalarını yalnız bırakmayan Topbaş’ın çocukları Hüseyin Ersan Topbaş ile Mustafa Ömer Topbaş, sanal dünyada da babasına destek kampanyasına katıldı.
METRO SARMALI 
Geçtiğimiz günlerde asrın projesi Marmaray’a binen Topbaş kardeşler, Marmaray içinde çekildikleri fotoğrafı, twitterdaki takipçileriyle paylaştı. Mustafa Ömer Topbaş, fotoğrafın altında, ‘Abi kardeş Marmaray’ı kullandıktan sonra kanaatimiz, babamdan başkasına oy verilmez” ifadesini kullandı. Mustafa Ömer Topbaş, Twitter’de açılan #OyumKadirTopbaşa hashtag’ine de “İstanbul’un eski halini bildiğim için, hizmetleri gördüğüm için ayrıca devam eden projelerin tamamlanması ve metro ağının tüm İstanbul’u sarması için...” sözleriyle babasına destek verdi. Nebahat KOÇ/Akşam
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.