gphaber

Umut Öztürk Radyo 7'de

GÜNCEL

Delta FM'in sevilen programcısı Umut Öztürk Radyo 7'ye transfer oldu.

Her geçen gün kendisini yenileyerek, yapılan tüm araştırmalarda üst sıralara doğru yükselerek yoluna devam eden Radyo 7, yapmış olduğu transferlerle de adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.
Uzun süredir Delta FM’de yayın yapan Umut Öztürk, “İyi müzik, doğru haber” sloganıyla 1999 yılında yayın hayatına başlayan ve Türkiye’nin genelinde geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan Radyo 7 ile anlaştı. İstanbul’dan 104.6 frekansından yayın yapan Radyo 7 ile anlaşan başarılı Radyo-Tv Program yapımcısı Umut Öztürk, hafta içi 22.00-24.00 hafta sonu 14.00-16.00 saatleri arasında dinleyicileri ile buluşmaya devam edecek.

Radyo 7’ye transfer olan Umut Öztürk, 16 yıldır kendisini yalnız bırakmayan dinleyicilerine teşekkür ederek, “Yolumuza artık Radyo 7 ailesinde devam edeceğiz” diye konuştu.. Delta FM’de dün son programını yaptığını ifade eden Öztürk, “Son programımız bir veda havasında geçti. Uzun yıllardır program yaptığım Delta FM’de beni yalnız bırakmayan tüm dinleyicilerime ve radyo yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Çok yakında televizyon programıyla ekranlara döneceğini de belirten Umut Öztürk, Radyo 7 ailesine katılmaktan dolayı memnun olduğunu söyledi.

Müziğin tüm desen ve renklerini yansıtmaya özen göstererek ağırlıklı Türkçe pop ve beraberinde sanat ve halk müziği ile dinleyicilerine ulaşan Radyo 7,
ilkeli ve objektif haberciliği benimsemiş, tarafsız ve alternatif haber yaklaşımıyla da radyo haberciliğine yeni bir soluk getirmiştir. Dinleyicisinin ilgisini dağıtmayan kısa ve öz sunuşlarla akıcı bir üslup kullanan Radyo 7, Türkiye’nin en iyi seslerine sahip programcılarıyla 24 saat canlı yayın yapmaktadır.

Başarı grafiğini istikrarlı bir biçimde yükselten Radyo 7, her yıl düzenlediği aktiviteler ile dinleyicisiyle birebir iletişimini de gerçekleştirmektedir. CD kalitesinde yayını ile www.radyo7.com adresinden ve uydu aracılığıyla tüm dünyaya yayın yapmaktadır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.