gphaber

Vali Mutlu: Katilin yakalanması bizim için önemli

GÜNCEL

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sarai Sierre cinayetinin katil zanlısının yakalanmasını önemli olduğunu söyledi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sarai Sierre cinayetinin katil zanlısının yakalanmasını önemli olduğunu söyledi. Vali Mutlu, "Katilin yakalanması önemli. Suçunu itiraf etti ve bu iş de tamamlanmıştır." dedi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 18 Mart Şehitlerini Anma etkinliğine katıldı. Burada, Sarai Sierra cinayetinin katil zanlısının yakalanmasına ilişkin soruları cevaplayan Vali Mutlu, açıklama yapacak konumda olmadığını vurgulayarak, "Bu cinayeti işleyen kişi bildiğiniz gibi İstanbul’a dün akşam itibarı ile getirildi. Bundan sonra sorgusu ve adli süreci devam edecektir. Bizim için önemli olan katilin yakalanmış olması ve suçunu itiraf etmiş olmasıdır. Bu da tamamlanmıştır." diye konuştu.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ise “Bu olay tüm dünyada yankı uyandıran bir cinayetti. Arkadaşlarımız aylarca iğne ile kuyu kazarak sanığın kim olduğunu buldu. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Fail, tespit edildikten sonra kaçtı. Hatay emniyeti ve oraya bizim gönderdiğimiz iki ekibin çalışmalarıyla sanık yakalanarak getirildi. Failin teslim olmadığı kesin. Oradaki yakalanma süreci bizim alanımız dışında olduğu için açıklama yapacak konumda değiliz.” ifadelerini kullandı.
CİHAN



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.