gphaber

Adü Zeytinburnu'nun Kentsel Dönüşümünü İnceledi

İSTANBUL

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Sosyoloji Bölümü'nün yürüttüğü "Dönüşen Kentler-Zeytinburnu" projesi beğeni topladı.

Adnan Menderes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülsen Demir ve Yüksek Lisans Öğrencisi Mehmet Atik'in birlikte yürüttüğü " Dönüşen Kentler-Zeytinburnu" konulu araştırma , Zeytinburnu Belediyesi'nce büyük takdir ve beğeni topladı.

ADÜ Sosyoloji Bölümü'nün İstanbul 'un Zeytinburnu ilçesinde gerçekleştirilen ve Zeytinburnu Belediyesi tarafından desteklenen Dönüşen Kentler-Zeytinburnu" konulu araştırma , Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Arısoy, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aydın'ın katıldığı yemekte tanıtıldı.

Kendilerine sunulan Aydın'ın yerel ürünlerinden oluşan Adnan Menderes Üniversitesi'nin hediye paketlerini almaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Murat Aydın, araştırmacılara ve anketörlere araştırmanın anısına Zeytinburnu'nu karakterize eden çeşitli hediyeler verdi.

Araştırma çerçevesinde önceden belirlenmiş olan bölgelerde üç gün süren çalışma kapsamında, 500 kişiye 15 anketör tarafından yüz yüze görüşme yoluyla anket uygulandı.

Belediye-Üniversite işbirliğinin güzel bir örneğini oluşturan çalışma için Zeytinburnu Belediyesi'nin ADÜ Sosyoloji Bölümü'ne desteklerinin devam edeceğini belirtti. Araştırmanın 1 yıl içinde tamamlanması ve ardından yayın aşamasına geçilmesinin planlandığı kaydedildi.haberler.com

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.