gphaber

Ceyhun Yılmaz Gençlik Günleri'nde, Küçükçekmeceli'lerle Buluştu

İSTANBUL

Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Ceyhun Yılmaz şova Küçükçekmeceliler yoğun ilgi gösterdi.

Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Ceyhun Yılmaz şova Küçükçekmeceliler yoğun ilgi gösterdi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'ın da katıldığı gösteride izleyiciler, Ceyhun Yılmaz'ın esprileriyle keyifli anlar yaşadı.

Ünlü radyocu Ceyhun Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleştirilen Küçük İstanbul Gençlik Günleri'ne katıldı. Küçükçekmeceli'lerin yoğun ilgi gösterdiği programda, ünlü radyocu çok özel anılarını Küçükçekmeceli'lerle paylaştı.

1990 yılından beri ailesinin Küçükçekmece bölgesinde yaşadığını belirten Ceyhun Yılmaz, "Burada böyle bir sanat merkezinin olması harika . Engelliler için düzenek kurmuşlar. Bu hiçbir okulda , hiçbir otobüste yok maalesef.

Engelliler sınava girmek isteseler bile sınava gidemiyorlar ama bu Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde düşünülmüş" diye konuştu .

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay gösteri sonunda, Ceyhun Yılmaz'a teşekkür ederek, "Çok keyifli , eğlenceli ve güzel bir program oldu. Bugün özel bir gün, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı. Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. O günleri düşündüğümüzde ülkemizin üzerinde kara bulutların toplandığı, gelecekle ilgili çok aydınlık günleri hayal etmediğimiz o dönemin,

Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basışının yıl dönümü. Bu vesileyle bu günde, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizin ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum.

Bu ülke insanının ve gençliğinin, yine büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün göstermiş olduğu hedef olan, muasır medeniyetler seviyesinin üzerindeki yerini alacağını ve inşallah bu meşalenin ve bu ışığın sönmeyeceğini umut ediyorum. İyi bayramlar diliyorum" dedi. haberler.com

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.