gphaber

Giresunlular hasret giderdi

İSTANBUL

Sultangazi Giresunlular Derneği, üyelerini piknikte buluşturdu. Sultangazi Kent Ormanında yapılan pikniğe katılan Giresunlular soğuk geçen bir haftayı ısıtmasını bildiler.

Dünden beri devam eden yağışa rağmen Giresunlular birlik ve beraberliğin bir göstergesi olarak pikniğe katıldılar ve hep beraber olmanın sıcaklığını gösterdiler.
Giresun Günlerine yaptığı katkılardan dolayı hazırlanan teşekkür belgesini Dernek Başkanı Abdurrahman Ada’ya Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan adına GİRFED Yönetim Kurulu Üyesi Temel Bilecen ve Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Kuruca birlikte verdiler. Belge verilirken konuşan Hüseyin Kuruca “Abdurrahman kardeşimizin şahsında tüm yönetim kuruluna takdim edilen bu belge kardeşlerimizin çalışma azmini ve gücünü daha da artıracaktır. Tüm Giresunluların kendi bölgelerini en iyi şekilde temsil etme ve tanıtma görevi vardır. Bu görev Giresun Günleri’nde en iyi şekilde yapılmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ediyor ve bu belgeyi Abdurrahman kardeşime takdim etmekten dolayı gurur duyuyorum” dedi.
Abdurrahman Ada da yaptığı konuşmada “Giresun Günleri hakikaten ilimizin tanıtımı açısından çok büyük bir işlev görmüştür. Başta Hasan Turan olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hasan kardeşimizi daha önemli yerlerde görmek tüm Giresunluları memnun ve mutlu edecektir. yarın yapılacak Ak Parti il kongresinde kendisini yönetimde görmek istiyoruz. Kimin elinden ne geliyorsa buna katkı vermelidir. Hasan bunu fazlasıyla hak etmektedir. Yurt içinde kendisini görmediğimiz yer kalmadı. Bu belgeyi tüm yönetim kurulum adına alıyor, kadirşinaslıkları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Törende konuşan GİRFED Yönetim Kurulu Üyesi Temel Bilecen de Giresun Günleri gibi yoğun bir programı başarıyla yapmış bulunuyoruz. Birlikte ve beraberlikle neler yapabileceğimizi de görmüş bulunuyoruz.Giresun’un tanıtımına, kültürüne ve birikimine yaptığı katkılardan dolayı bu belgeyi hazırlatmış bulunuyoruz. Yarınlarımızın ve geleceğimizin bu tür organizasyonlarla sağlanabileceğini çok iyi biliyoruz. Bu belgeyi Abdurrahman beye takdim etmekten büyük bir gurur duyuyorum” dedi.
Pikniğe dernek üyeleri yanında Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Kuruca, Sultangazi Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Demiray, GİRFED Yönetim Kurulu Üyesi Temel Bilecen, Giresun Medya Platformu Genel Sekreteri İbrahim Balcıoğlu, Tirebolu Kuzgun Derneği Başkanı Mustafa Ramazan,, Giresun Deniz Yıldızı Derneği Gönüllüsü Aydın Kömürcü ve çok sayıda Giresunlu katıldı haber/İbrahim Balcıoğlu
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.