gphaber

HALK MECLİSİ ORTABAYIR MAHALLESİNDE YAPILDI

İSTANBUL

Başkan Fazlı Kılıç, Mahallelerdeki istişare toplantılarını sürdürüyor.

 Başkan Fazlı Kılıç, Mahallelerdeki istişare toplantılarını sürdürüyor. Gündüz yapılan yoğun Esnaf Ziyaretlerinin ardından hasta ve ev ziyaretlerinde de bulunan Fazlı Kılıç, zamanın kısıtlılığına rağmen, periyodik olarak her yıl düzenlediği Halk Meclislerinde Mahalle Sakinleriyle istişarelere de devam ediyor.

Sabah saat 08:00 da makamında randevusuz olarak vatandaşlara kapısını açarak güne başlayıp, gecenin geç vakitlerine kadar mesaisine devam eden Başkan Fazlı Kılıç, çeşitli vesilelerle devamlı halkın arasında olmak için büyük gayret sarf ediyor.

30 Mart Cuma günü “Halk Meclisleri”nin 10. su Ortabayır Mahallesinde gerçekleştirildi. Talatpaşa Caddesinde bulunan Cemsu Düğün Salonundaki toplantı saat 20:30 da başladı. Başkan Fazlı Kılıç, Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin tamamıyla Ortabayır’lı vatandaşların karşısında yerini aldı.

Başkanlığını Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın yaptığı toplantıya AK Parti Kağıthane İlçe Başkan Yardımcıları Mustafa Karamahmutoğlu ve Erhan Özbak, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Adem Hanedar ve Derya Uzunboy, MHP Belediye Meclis Üyesi Soner Çatalbaş, Mahalle Başkanları Şahin Gülle ve Nuri Atmaca, Kadın Mahalle başkanı Hamiyet Yılmaz, Ortabayır Mahalle Muhtarı Mustafa Solak, Eski Meclis Üyesi Haydar Özbak, Karadenizliler Dernek Başkanı Hüseyin Tüfekçi, Şair Zihni Dernek Başkanı Osman Öztürk ve Ortabayır Merkez Camii Dernek Başkanı Sinan Çetinkaya da programda yer aldılar.

“Mekânsal Değişimler” CD sinin gösterimi ve Ortabayır mahallesinde yapılan Belediye çalışmalarının sunumuyla toplantı başladı. Mahalle başkanı Şahin Gülle Açılış Konuşmasında, Mahallelerine getirilen hizmetlerden dolayı Belediye Başkan Fazlı Kılıç’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İlçede yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunarak, bir Dünya Kenti olan İstanbul’un İlçeleri arasında en üst sıralarda yer aldıklarını söyledi. Ortabayır Mahallesinde yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Fazlı Kılıç, davetlilerden gelen soruları kendilerinden dinledi. Daha sonra gelen soruları cevaplandırarak, yapılması gerekenleri mesai arkadaşlarıyla değerlendireceklerini ifade eden Fazlı Kılıç, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ortabayır Mahalle Muhtarı Mustafa Solak, Muhtarlık döneminde Mahalle için kendisinin de çok çalıştığını söyleyerek, Ortabayırlılar olarak Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın çalışmalarından memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Muhtar Mustafa Solak, Mahalle sakinleri adına Başkan Fazlı Kılıç’a teşekkür etti.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Karamahmutoğlu, Merkezi hükümetin çalışmalarından ve Yerel Yönetimlerin yaptığı faaliyetlerden örnekler vererek Başbakanımıza ve Yerel Yönetim İdarecilerimize teşekkür etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.