gphaber

İstanbul'da bir kadına ait ceset parçaları bulundu

İSTANBUL

İstanbul Pendik'te polis, ağaçlık alanda ceset parçaları buldu. Bulunan uzuvların ilk belirlemelere göre bir kadına ait olduğu anlaşıldı.

 Velibaba Mahallesindeki ağaçlık alanda ceset parçaları gören vatandaşlar hemen polisi aradı. Kısa süre içinde olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek inceleme yaptı. İncelemede ağaçların arasında parçalara ayrılmış bir ceset bulundu. Cesedin bacak, kafa ve kolları bulunurken, ekipler kayıp uzuvları bulmak için arama çalışması yaptı. Bölgenin ağaçlık ve yabani otlarla kaplı olmasından dolayı belediye ekiplerinden yardım istendi. Belediyeden gelen görevliler bir adam boyu uzunluğundaki otları biçerek polis ekiplerine arama çalışmasında yardımcı oldu.
Bazı vatandaşlar olayla ilgili olarak, "Ceset arıyorlar, iki ayak ve kafası bulunmuş diğer parçaları arıyorlar" diye konuştular. Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışmalarını sürdürürken ilk tespitlere göre cesedin bir kadına ait olduğu kaydedildi. Uzun süre önce buraya atıldığı belirtilen ceset parçaları incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na görüldü.

SERİK'TE DE 8 AYLIK HAMİLE KADIN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde 8 aylık hamile olan 27 yaşındaki Neslican Gürses, evinde ölü bulundu. Gürses'in cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yukarı Kocayatak Beldesi Fedenler Mahallesi'nde sera işçisi Neslican Gürses, bugün öğlen saatlerinde eve gelen yakınları tarafından hareketsiz yatarken bulundu. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri, Neslican Gürses'in yaşamını yitirdiğini tespit etti. 8 aylık hamile olduğu belirlenen Neslican Gürses, karnındaki bebeğin yaşıyor olma ihtimali üzerine Serik Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada çekilen ultrasonda bebeğin de öldüğü belirlendi. Neslican Gürses'in cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

SİİRT'TE DE 55 YAŞINDAKİ KADIN İNTİHAR ETTİ

SİİRT merkezde yaşayan 6 çocuk annesi 55 yaşındaki Yıldız Dündar, belirlenemeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu, evinde tavana astığı iple yaşamına son verdi.

Merkez Kooperatif Mahallesi'nde oturan Yıldız Dündar, belirlenemeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu bugün yatak odasında tavana astığı iple intihar etti. Annelerinin cesedini yatak odasında bulan çocukları durumu polise bildirdi. Polis, olay ile ilgili soruşturma başlatırken, Yıldız Dündar'ın cesedi otopsi için Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

DHA
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.