gphaber

İstanbul’dan Pakistan’a bilgi ve teknoloji desteği

İSTANBUL

Başkan Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bilgi ve teknoloji desteği sağlanan Lahor Metrobüs Hattı ile Lahor Katı Atık Tesisi’nin açılış törenine katılmak üzere Pakistan’a gidiyor.

Resmi temaslarda bulunmak üzere, 11 Mart Pazar günü Pakistan’ın Pencap eyaletine gidecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Topbaş ve beraberindeki heyet, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bilgi ve teknoloji desteği sağladığı Lahor Katı Atık Tesisi’nin açılışına katılacak
.
Başkan Topbaş, aynı gün Pencap Eyaleti Başbakanı Muhammed Şahbaz Şerif’le temaslarda bulunacak. Topbaş ve beraberindeki heyet 12 Mart günü, Ulaşım AŞ’nin planlama ve danışmanlığını yaptığı Lahor kentindeki metrobüs hattının 22 km’lik kısmının açılışına katılacak. Topbaş, bu açılışın ardından Jinnah bulvarındaki “Kadir Topbaş” adı verilen kavşağın açılışında bulunacak.

Aynı gün, Lahor’un en eski üniversitesi olan ‘Government College University öğrencilerine hitap edecek Başkan Topbaş’a, Fahri Doktora Unvanı takdim edilecek. Başkan Topbaş ve beraberindeki heyet, 13 Mart Salı günü yurda dönecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.