gphaber

PRESTİJ CADDELER KAĞITHANE YE AYRI BİR DEĞER KAZANDIRIYOR

İSTANBUL

Kağıthane'de değişim ve dönüşüm hızla devam ederken, cadde ve sokaklardaki hummalı çalışmalar da ilçenin birçok yerlerinde devam ediyor

Hızla gelişen Kağıthane'de yeni yapılaşmalarrın etkilediği sokak ve caddelerde Kentsel Dönüşüme uyum sağlayan tadilat ve yeni yol projeleri de hayata geçiriliyor Altyapı sorunları da giderilerek prestij cadde haline dönüştürülen cadde ve sokaklar, hem yaya vatandaşlarımıza ve hem de trafik akışına büyük kolaylık sağlıyor.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, yapılan çalışmaları yerinde görmek ve incelemek için sık sık çalışma alanlarını ziyaret ediyor. Şantiye haline dönüşen Kağıthane'nin Yeşilce Mahallesinde de asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Halil-ur Rahman ve Yunus Emre Caddelerindeki çalışmalarda büyük aşama kaydedildi. Yapılan yeni asfaltlamayla birlikte yolun altyapısı da tamamen gözden geçirildi. Yeni düzenlemeyle birlikte atıksu kanalları da yenilendi.

Elektrik havai hatlarının da yer altına alınarak Prestij Cadde haline dönüştürülen yolun kaldırımları da yenilendi. Orta refüjlerin yeşillendirilmesi ve çiçeklendirilmesiyle modern bir görünüm arz eden cadde, güzel bir çevrecilik örneği sergiliyor.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, mesai arkadaşlarıyla birlikte yaptıkları çalışmalarda, "Mutlu bir Kağıthane" oluşturmak için zamanla yarıştıklarını ifade ederek, Türkiye'nin mozaiğini oluşturan Kağıthanelilerin, bu güzellikleri hak ettiklerini söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.