gphaber

Safiye Soyman Umut Öztürk'ün Konuğuydu

İSTANBUL

Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman, iki sene sonra çıkardığı Muhteşem Alaturka adlı albümü ile Umut Öztürk'ün konuğu oldu...


Her hafta Çarşamba günleri Delta Fm’de ünlü bir konuk ağırlayan Umut Öztürk’ün bu haftaki konuğu Safiye Soyman’dı.

Umut Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu ‘Seni seviyorum Türkiye’ programının canlı yayın konuğu olan Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman,‘Muhteşem Alaturka’ albümüyle ilgili konuştu. Soyman, “Bir senedir bu albüm için çalışıyorum. Alaturka yapmak içimde ukteydi. Türk sanat müziğini korumalıyız” dedi.

Programda Türkiye ve Avrupa konserlerinin devam ettiğini belirten Safiye Soyman, Sultangazi’de de bir konser vermek istediğini söyledi. Sultangazi adını Delta Fm’de hafta içi her gün 18.00-20.00 saatleri arasında yayında olan Umut Öztürk’den duyduğunu ifade eden Soyman, Delta Fm ailesine ve Umut Öztürk’e teşekkür etti.

Delta Fm dinleyicilerinin ve hayranlarının sorularını da cevaplayan Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman çok yakında Faik Öztürk ile beraber televizyon programına başlayacağının müjdesini de verdi. Faik Öztürk’ün telefonla canlı yayına bağlandığı programda Safiye Soyman ‘Muhteşem Alaturka’ adlı albümünde Ata Demirer’in ‘Eyyvah Eyvah 2’ filminde kullandığı ‘Karaçalı’ ve ‘Fasulye’ şarkılarının da yer aldığını söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.