gphaber

ŞİŞLİ’DE Soygun değil fantezi

İSTANBUL

ŞİŞLİ’DE kendini soyunuk halde sandalyeye bağlayarak, “işyerinde soyguncular beni bağladı” mesajı çeken kadının amacının fantezi olduğunu anlamayan patronu polise gidince işler karıştı.

 İstanbul Şişli’de 32 bin dolarlık işyeri gaspı ihbarının ardından fantezisi çıktı. İşyerinde temizlikçi olarak çalışan A.G. adlı kadının patronunu fanteziye çağırmak için attığı “Soyguncular beni bağladı” mesajının şirket sahibi tarafından gerçek sanıldığı tespit edildi. Patronun ihbarı üzerine olay yerine gelen polislerle karşılaşan A.G.’nin korkarak önce soygun olduğunu söylediği daha sonra gerçeği anlattığı belirtildi.

 
İnşaat şirketi sahibi A.S., telefonuna gelen bir mesajda işyerinin soyulduğu haberini aldığını söyleyerek polisi aradı.
 
 
A.S. ve polis işyerine girdiğinde A.G.’yi sandalyeye bağlı buldu. A.G. polise silahlı ve maskeli 3 kişinin işyerine geldiğini ve kasadaki 32 bin dolar, 1700 lira ve cüzdanını alıp kaçtıklarını söyledi.
 
Çelişkili ifadeleri üzerine sorguya alınan A.G., patronu ile zaman zaman birlikte olduklarını ve fanteziler yaptıklarını belirterek “Patronuma mesaj attım. Sonra bileğime ip dolayıp sandalyeye oturdum ve bekledim. Patronum polislerle gelince şaşırdım. Üç soyguncunun beni bağladığını söyledim. Amacım heyecan yaşamaktı” dedi.
DHA
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.