gphaber

Orhan Gencebay gecesinde Tarkan skandalı!

MAGAZİN

Orhan Gencebay için düzenlenen onur gecesinde gecenin sonunda büyük bir süpriz var denilerek merak uyandırıldı ancak misafirler hüsrana uğradı.

 Orhan Gencebay 'ın yaşarken vefanın gösterilmesi için düzenlenen geceye Tarkan skandalı damgasını vurdu. Geceyi izlemeye gelen herkesi program sunucularının gecenin sonunda büyük sürpriz olacağını söyleyerek konukları heyecanlandırmaları gece sonunda şok yaşattı.
 
Orhan Gencebay , 60. sanat yılını sanatçı dostlarının katıldığı İstanbul Kongre Merkezi 'nde düzenlenen bir geceyle kutladı. "Orhan Gencebay 'ın onur gecesi" adı verilen geceye "Orhan Gencebay 'la Bir Ömür" albümünde Gencebay şarkılarını seslendirenlerin yanı sıra çok sayıda siyasetçi, sanatçı ve Gencebay 'ın yakın dostları katıldı.
 
NEŞELİ BAŞLAYAN GECE HÜSRANLA SONUÇLANDI
Gecede sunuculuk yapan Vatan Şaşmaz ve Ece Erken misafirlere gecenin sonunda unutulmayacak bir sürprizin yaşanacağını ifade ederek herkesin merak duygusunu körükledi. "Gecenin sonunda unutamayacağınız bir sürpriz yaşayacaksınız. Bir prenses ve prens gelecek " diyerek akıllara acaba Tarkan Ajda Pekkan ile birlikte mi çıkacak sorusunu getirdi.
Ancak katılımcılar gece sonunda büyük bir hüsrana uğradı. Gecenin sonunda Orhan Gencebay sahneye davet edildi ve kapanış konuşmasını yaptı. Gencebay 'ın sahneyi terketmesiyle sahne ışıkları söndürülmedi ve herkes merakla sürprizi bekledi. Sahneye kimsenin çıkmaması izleyicilerde şaşkınlık yarattı. Salona verilen "Hatasız kul olmaz" şarkısının girişiyle herkes albümde de bu parçayı seslendiren Tarkan sahneye mi çıkıyor diyerek heyecan yaşadı. Şarkının Orhan Gencebay 'ın seslendirdiği bantın çalındığı anlaşılınca izleyiciler şok içerisinde salonu terketti.
 
PROGRAMA KATILMAYANLAR
Büyük geceye günler öncesinden medyada geceye önemli isimlerin katılmayacağı konuşulmuştu. Gecenin programına göre sanatçılardan albüm sıramalamasındaki gibi alfebetik sırayla sahneye çıkmaları istendiği ancak büyük sanatçıların bu sıralamayla küçük düşeceklerini söylediklerini iddia ettiklerinden bazı isimlerin şarkılarını seslendirmeyeceği konuşulmuştu.
Küskünlükleriyle bilinen Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu'nun şarkılarını seslendirmesi geceye damgasını vurdu. 
 
İDDİALARA POLAT YAĞCI'DAN YANIT
Geceyi düzenleyen Poll Production’ın sahibi Polat Yağcı medyada yer alan bu iddialar için "Bu bir Orhan Baba'ya saygı gecesidir. Albüm lansmanı gecesi değildir. Orhan Gencebay'a onur gecesidir. Sahneye çıkan sanatçılara da çıkmayanlara da teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
 
ROTAHABER
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.