gphaber

Saba Tümer, Doutzen Kroes'la bilek güreşi yaparsa...

MAGAZİN

Saba Tümer İle Bugün programın konuğu dünyaca ünlü Victoria Secret mankeni Doutzen Kroes ve Süheyl-Behzat Uygur kardeşlerdi.

 Saba Tümer hem Süheyl-Behzat Uygur kardeşlerle Gangnam Style dansı yaptı, hem de Doutzen Kroes ile bilek güreşi yaparak herkesi şaşırttı. 

MANKEN GİBİ YÜRÜDÜ

Geçtiğimiz hafta ünlü yıldız Paris Hilton’u stüdyosunda ağırlayan Saba Tümer, bu kez de dünyaca ünlü Victoria Secret mankeni Doutzen Kroes’i stüdyosunda konuk etti. Güzelliğiyle herkesi büyüleyen Doutzen Kroes, Saba Tümer ile eğlenceli dakikalar geçirdi. Bir ara Saba Tümer ile Doutzen Kroes, sahneye çıkarak manken gibi yürümeye çalıştı. Doutzen Kroes, Saba Tümer’e podyuma çıktığında nasıl yürümesi gerektiğini uygulamalı olarak gösterdi. Son olarak da dünyaca ünlü manken Doutzen Kroes ile bilek güreşi yapan Saba Tümer, bu maçı da kazanmayı başardı. Yenilen Doutzen Kroes, Saba Tümer için; “Çok güçlü” şeklinde yorum yaptı. 



GANGNAM STAYLE DANSI YAPTI

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerle sahneye çıkan Saba Tümer, son dönemlerin ünlü şarkısı Gangnam Style’ın dansını yapmaya çalıştı. Dans hareketlerini Süheyl ve Behzat kardeşlere bakarak taklit etmeye çalışan Saba Tümer, stüdyoda eğlenceli anlar yaşadı.





Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.