gphaber

Vadi'de Polat yine vuruldu, sosyal medya yıkıldı

MAGAZİN

Kurtlar Vadisi Pusu 215. bölüme Cahit'in Polat Alemdar'ı vurduğu son sahne damga vurdu.

 Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat ve Cahit'i karşı karşıya getiren yeni bölüm, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Dizi, üç başlıkla Twitter Türkiye Trending Topics listesine girmeyi başardı.
Bölüm özel etiketi #PolatCahit gördüğü yoğun ilgiyle, Twitter Türkiye Trending Topics listesine 4. sıradan girdi ve uzun süre listedeki yerini korudu. Bölüm etiketiyle birlikte "Polat Alemdar" ve "Cahit" başlıkları da Twitter Türkiye Trending Topics listesine girmeyi başardı.

Vadi'nin son bölümünde önce Pusat hapishaneye girdi. İçerideki zor şartlara alışmaya çalışan Pusat'ın başı koğuştakilerle belaya girdi.

Abdülhey ile Gaye ise evlenme kararlarını resmiyete döktüler. Yeni bir kimlik çıkartan Abdülhey artık başka bir hayat yaşamak istiyor

CAHİT POLAT'I VURDU

Cahit'le görüşme vaktinin artık geldiğini düşünen Polat önce Cahit'in yerini tespit etti. Safiye'ye evlenme teklif eden Cahit olumlu bir cevap aldı ve tüm bu olana Polat da şahit oldu. Safiye Cahit'in yanından uzaklaştıktan sonra arkadan gelen Polat'ı göremeyen Cahit refleks olarak silahını ateşledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.