gphaber

‘Yüzde 99.9 Justin Bieber geliyor

MAGAZİN

Justin Bieber’ın Türkiye’ye geleceği haberi dün Twitter’da fırtınalar kopardı. Türk kullanıcıların konuştuğu bu konu kısa sürede dünyaya da sıçradı

 Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber’ın “Türkiye’ye geliyor” haberi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber’ın “Türkiye’ye geliyor” haberi dün sosyal medyayı çalkaladı. 

Justin Bieber’ın (daha önce de çıkan) Türkiye konseri söylentileri, şarkıcının resmi internet adreslerinden henüz onaylanmasa da dün başta Twitter olmak üzere, sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu. “Justin Bieber Türkiye’ye geliyor” etiketiyle (hashtag) Twitter’da gündem olan olay, bir süre dünya genelinde de en çok konuşulan konular arasına girdi. 

Bu haberin ardından Justin Bieber, binlerce Türk hayranına yanıt yazmış olur mu, bu bilgiyi doğrular mı bilinmez; konser haberini ortaya atan Universal Türkiye ve Avrupa Müzik Genel Müdürlerinden Cengiz Erdem‘in kendi twitter sayfasına yazdığı tweet’le koptu. Erdem sayfasına, “Burdan duyurulur, 2013’te Universal Music starları Türkiye’ye gelmeye devam edecek. İlk sırada beklenen Justin Bieber var” yazdı ve konuyu ateşledi. Ayrıca; Cengiz Erdem, “Türkiye’de Justin Bieber’ın fazla sayıdaki hayranı tarafından beklendiğini biliyoruz. Bu tweet’i hayranların bu meraklarını gidermek için yazdım. Ayrıca bu hayranlar bu bilgiyi hak ediyorlar. Justin Bieber yüzde 99.9 Türkiye’ye gelecek. Detaylar duyurulacaktır. Eminim başkalarının gelişi gibi olmaz. Bu konser çok büyük ses getirir” şeklinde cevapladı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.