gphaber
2012-04-20 11:37:29

NİSAN BEREKETLİ GELDİ.

20 Nisan 2012, 11:37

Kutlu Doğum

Sevgili dostlar, evvela 20 Nisan itibarı ile Peygamberimizin miladi doğum gününü idrak etmiş bulunuyoruz. “O, bütün âlemlere hidayet ve rahmet olarak gönderilmiştir.” Bu vesile ile ,içinde bulunduğumuz Cuma gününde bol bol salavat getirelim . Bir hadiste şöyle buyurmuştur efendimiz.Kim Cuma günü bana salavat getirirse, kıyamet gününde ona şefaatim hak olur”.


Ak Parti Kırklareli kongresi

Sevgili dostlar,

Yarın İl kongremiz var , hepimiz davetliyiz.Yazıda bir yanlışlık yok.Tabii ki Ak parti İstanbul İl kongresi 27 Mayıs 2012 TT Arena’da , orada Yüzbinlik muhteşem bir kongre yapacağız.Benim Sözüne ettiğim Ak parti Kırklareli il kongresi,Sevgili dostum Hüsmen Terkin , tek liste olarak Kırklareli il başkanlığına aday ve kongre yarın saat 13.00’de Kırklareli kapalı spor salonunda .Hüsmen abi’yi yalnız bırakmamak için ,belediyede görev yaptığı arkadaşları olarak bizler Erhan Başkan ile birlikte yarın kongrede olacağız. Gaziosmanpaşa Ak parti teşkilatının da otobüs kaldıracağını buradan herkese duyurayım .Tabii bizim açımızdan büyük bir onur ve Gurur kaynağı , bir ilçe teşkilatından, İstanbul il başkanı,Kırklareli il başkanı,Sultangazi belediye başkanı , Sultangazi ilçe başkanı gibi bir çok başkan çıkarmak övünülmesi gereken bir olay.Ben yarın Kırklarelinde olacağım .Kongreyi sizin adınıza takip edip görüşlerimi sizinle paylaşacağım.


GOP CHP kongresi :

22 Nisan Pazar günü ise CHP Gaziosmanpaşa ilçe kongresi yapılacak, CHP teşkilatı adaylar üzerinden bölünmüş durumda . Bir Kısmı mevcut ilçe başkanı Ahmet Gürbüz’ü desteklerken , bir diğer kesim ise Ümit Kaplanseren üzerinde karar kılmış, diğer Tarafta Fuat Varol , Ağabey olarak partiyi toparlamaya aday .

Ümit Kaplanseren’in delegeleri seçimleri zamanında ilçe başkanı olması , onun açısından ciddi bir avantaj,Eğer il başkanlığı veya Genel merkez aksi yönde bir duruş sergilemez ise bu avantajıyla en güçlü aday Ahmet Gürbüz karşısında.

Gphaber olarak CHP kongresinde de hazır bulunacağız. Kongreyi sizin adınıza takip edip görüşlerimizi sizinle paylaşacağız.

 

 


Yorumlar (1)

safak ergün 12 Yıl Önce

kutlu doğum haftası tüm insanlığa mubarek olsun..kırklarelinde hüsmen beye başarılar zor bir görev üstlendi...chp da ise her iki aday da ak partinin işine gelir dişine gelir rakipler çünkü chp baştan kaybedince ilçelerde kim olursa olsun fark etmiyor bu seçimdede ak parti yine oylarını artıracak...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.