gphaber

Trabzon'dan F.Bahçe taraftarına davet

SAĞLIK

Sebahattin Çakıroğlu, “Kente gelen herkes bizim misafirimizdir. Fenerliler’e tribünden yer ve bilet ayıracağız” diye konuştu.

 İKİNCİ YARIDAKİ MAÇA FENERBAHÇELİ TARAFTARLARI ÇAĞIRDILAR
Trabzonspor'dan Fenerbahçe taraftarlarına dostluk eli. 4 büyük kulüp maçlarında deplasman takımı taraftarlarının tribünlere alınmama kararına rağmen, Bordo-Mavililer ikinci yarıdaki karşılaşmada sarı-lacivertli taraftarlar için yer ayıracaklarını açıkladı. Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Fenerbahçe ile yaptıkları maçın ardından Trabzon’daki karşılaşmada olaylar yaşanabileceği şeklinde söylemlere katılmadığını belirterek, herkesin çekinmeden korkmadan misafirleri olabileceğini ifade etti.
Karadenizli misafirini satmaz
Fenerbahçe’nin ikinci devredeki karşılaşmada misafirleri olacağını ve ona uygun davranacaklarını ifade eden Çakıroğlu, “Taraftarlarına da tribünden yer ayıracağız, onlara tribünden bilet vereceğiz. Trabzon’a herkes gelebilir. Buraya geldiklerinde misafirperverlik nasıl olur göstereceğiz. Gelsinler, çekinmesinler. Biz Karadenizli’yiz, Trabzonlu’yuz. Trabzonlu misafirine namusu gibi davranır. Karadenizli misafirine kahpelik yapmaz, misafirini satmaz. Herkes çekinmeden korkmadan gelebilir” dedi.
Başkanımız kurallara uydu
Çakıroğlu, Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan “kapı polemiği” konusunda ise şunları söyledi: “Dünyanın her yerinde kulüp başkanları protokol tribün kapısından girer ve o kapıdan da çıkar. Kaldı ki bize bu konuda bir şey söylenmedi. Maç öncesi yapılan güvenlik toplantısında da takımın giriş ve çıkışları ele alındı. Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu kurallara uymayan hiçbir şey yapmadı. Orada kurallara uymayan stat görevlileri. Olaylar çıktığında da biz geri çekildik, biz olayı provoke etmedik.”
Son karar İl Güvenlik Kurulu’nun
Trabzonspor cephesinden gelen “Fenerli taraftarlara yer ve bilet ayıracağız” açıklamasına rağmen Sarı-Lacivertliler’in maça girmesi İl Spor Güvenlik Kurulu’nun kararına bağlı. İkinci yarıdaki maç öncesi toplanacak olan kurul eğer uygun görürse, Fenerbahçeli taraftarlar Avni Aker Stadı’na girebilecek.



Spor3


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.