gphaber

Adriano'yu otel odasına kapattılar!

SPOR

Corinthians, deneyimli golcüsü Adriano'yu yeniden takıma kazandırmak için ilginç bir yola başvurdu.

Brezilya ekibi Corinthians, uzun süredir verim alamadığı deneyimli golcüsü Adriano'yu yeniden takıma kazandırmak için ilginç bir yola başvurdu. Özel bir beslenme programı hazırlanan Adriano'nun, otelinden çıkmasına izin verilmiyor.

Brezilya ekibi Corinthians, uzun süredir verim alamadığı deneyimli golcüsü Adriano'yu yeniden takıma kazandırmak için ilginç bir yola başvurdu. Brezilya ekibi, fazla kilolarından kurtulması için özel bir beslenme programı hazırladığı Adriano'nun otelinden çıkmasına izin vermiyor.

Brezilya Ligi ekiplerinden Corinthians, deneyimli golcüsü Adriano'nun aşırı kilolarına veda etmesi için ilginç bir yöntemi hayata geçirdi. Kulüp, yıllardır bir türlü kurtulamadığı fazla kiloları nedeniyle giderek yavaşlayan Adriano'yu, kelimenin tam anlamıyla bir otel odasına kilitledi.

Adriano için hazırlanan yeni programa göre, 29 yaşındaki futbolcu sadece takımın beslenme uzmanının kendisi için uygun gördüğü yemekleri yiyecek ve günde tam 3 kez tek başına antrenman yapacak. Bunun dışında da otel odasından çıkamayacak.

Corinthians'ın kondisyoneri, deneyimli forveti otel odasında daha rahat kontrol edebilecekleri için böyle bir önlem almak zorunda kaldıklarını belirtti. Teknik direktör Tite de, Adriano'nun takımda daha çok şans bulması için, Brezilyalı oyuncuyu kilitleme yöntemini tercih etmek zorunda kaldıklarını dile getirdi.

Geçtiğimiz yıl aşil tendonundan geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süre takımından uzak kalan Adriano, aralık ayında tekrar sahalara geri dönmüştü. Bir dönem sadece Avrupa'nın değil, dünyanın sayılı forvetleri arasında gösterilen Adriano, yaşadığı kişisel sorunlar ve kilo problemleriyle hızla gözden düşmüş ve kariyerine ülkesi Brezilya'da devam etme kararı almıştı.

Kaynak : //www.spor3.com/adrianoyu-otel-odasina-kapattilar-1188445h.htm#ixzz1lzVR9gCa
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.