gphaber

Alex, gençlerle buluştu!

SPOR

Alex, gençlerle buluştu!

Fenerbahçeli futbolcu Alex de Souza, TRT Spor'da yayınlanan ''Futbol Prensi'' programında finale kalan gençlerle bir araya geldi.

Fenerbahçe Futbol Takımı kaptanı Alex de Souza, TRT Spor'da yayınlanan ''Futbol Prensi'' programında finale kalan gençlerle bir araya geldi.

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'nun (TRT) sosyal sorumluluk projelerinden olan ve TRT Spor ekranlarında yayınlanan Futbol Prensi'nde finale kalma başarısı gösteren 15 genç yetenek, Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Alex de Souza ile buluştu.

Proje hakkında yetkililerden ayrıntılı bilgi de alan Alex, ''Türk gençleri çok yetenekli. Futbol Prensi bu yeteneklerin ülke futboluna kazandırılması için harika bir fırsat. Emeği geçenleri kutluyor, gençlere Liverpool yolunda sonsuz başarılar diliyorum'' şeklinde görüşlerini aktardı.

Alex, tecrübelerini gençlerle paylaşırken, daha sonra tek tek tüm sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türkiye'nin Futbol Prensi seçilecek yetenekli sporcu İngiltere'de Liverpool Futbol Akademisi'nde bir yıl boyunca eğitim alma hakkı elde edecek.

15 ilde yapılan bölge elemeleri ardından gerçekleştirilen yarı finaller sonrasında finale kalan 15 genç, yeteneklerini göstermek için yarışıyor.



Kaynak : //www.spor3.com/alex,-genclerle-bulustu-1279766h.htm#ixzz1rHc3nzhW
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.