gphaber

Ali Koç'tan açıklama

SPOR

Ali Koç'tan açıklama

Fenerbahçe Kulübü'nün yeni yönetiminde yer almayacak olan Ali Koç, ailevi nedenlerden dolayı bu kararı aldığını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü'nün olağan seçimli genel kurul toplantısında tek başkan adayı olan Aziz Yıldırım'ın yeni yönetim kurulu listesinde yer almayan Ali Koç, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, şunları söyledi; "Öncelikle kongremiz hayırlı olsun. İnşallah buradan çıkacak karar, neticede Fenerbahçemize katkı sağlamaya devam edecek. Şahsım ile ilgili çok fazla spekülasyon oluyor. Speküle edilecek birşey yok. Bazı kararlar tercihen verilir, bazı kararlar ise mecburen verilir. Bazı kararlarda gönül önde gider, mantık sonra gelir. Bazen de tam tersi olur. Hepsi karmaşık bir durumdaydı. Ama bazı ailevi nedenlerden dolayı üzülerek de bu kararı almak zorundaydım. Başkanımıza, bu kararıma anlayış gösterdiği için çok teşekkür etmek istiyorum. Burada farklı bir durum yok. İsmim olmayacak ama cismim olacak.

"Maddi manevi kulübün yanında olacağım"

Yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarla da konuştuk. 3 Temmuz'dan sonra olduğu gibi yine elimden geldiği kadarıyla maddi manevi kulübün yanında olacağım. Bu alınması gerek bir karardı. Ama Ali Koç olarak baktığımız zaman tüm Fenerbahçeliler gibi bu sevda tabii ki bitmez. Başkanımız ve İlhan Ekşioğlu'num içinde bulundukları durumdan çıkana kadar, Fenerbahçemiz'in bu sıkıntıları sonuçlanana kadar hepimiz görev bilinci içinde kulübümüze destek vermeye devam edeceğiz. Bu sadece resmiyette olmayacak ama diğer taraflarda hizmet etmeye devam edeceğim. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Belki bir ay sonra baktığımız zaman, Fenerbahçeli olarak söylüyorum, endişe etmeye, üzülmeye gerek olmadığını ve kulübün içinde olduğumu göreceklerdir inşallah. Diğer taraftan kongre üyelerimize ve taraftarlarımıza arkamda durdukları için teşekkür ediyorum. Burada gereksiz bir veda havası yaratılıyor. Çünkü ben bir yere gitmiyorum. Buradayım. Yarın da kulüpteyim. Yeni yönetimimiz hayırlı uğurlu olsun. Fenerbahçe'nin her zaman önü açık olacaktır. İyi günler bizi bekliyor."

Vefa Küçük'ün Ali Koç üzüntüsü

Fenerbahçe Kulübü’nün eski yöneticilerinden Vefa Küçük, Ali Koç’un yeni yönetim listesinde yer almamasına kendisinin de üzüldüğünü söyledi.

Sarı-lacivertli kulübün Ülker Sports Arena’da gerçekleştirilen kongresinde AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Vefa Küçük, üyelerin Ali Koç’un olmaması nedeniyle büyük üzüntü yaşadığının belirtilmesi üzerine, ”Ali Koç’u listede göremeyince aynı üzüntüyü ben de duydum” dedi.

Ali Koç’un Fenerbahçe’ye büyük katkısı olduğunu belirten Küçük, ”Olsaydı çok iyi olurdu. Gelecekte de olmasını bekliyoruz. Bilmiyorum bu dönem herhalde ailesi veya kendisi istemedi de listeye girmedi. Ancak liste mükemmel bir liste. Eski arkadaşlarımız var, yeni katılanlar var. Üç sene başkanımızın önderliğinde bu yönetim kurulu kulübü yönetecek” diye konuştu.

Bazı kongre üyelerinin, kendisinin ismini de listede görmek istediğini söylemesiyle ilgili olarak Vefa Küçük, böyle bir beklentisinin olmadığını söyledi.

"3 Temmuz’dan bu yana başkana ve yönetime destek veriyorum” diyen Vefa Küçük, ”Herhalde onun karşılığı olarak insanlar beni de ’listede var’ diye düşündü. Böyle bir beklentim yok, bana gelen bir teklif de yok. Üyelerimiz bana teveccüh gösteriyor, hepsine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlk günkü konuşmasında tek adayla kongreye girmeyi önerdiğini hatırlatan Vefa Küçük, ”Dün de Murat Çelikel arkadaşımız belki de benim konuşmamdan sonra çekildiğini beyan etti. İyi oldu, doğrusu buydu. Bugün de çok büyük bir katılım var. Fenerbahçe’nin büyüklüğünü ve camianın birlik içinde olduğunu gösteren en önemli göstergedir” diyerek sözlerini tamamladı.

Milliyet


Kaynak : //www.spor3.com/ali-koctan-aciklama-1344064h.htm#ixzz1vPzXSTuV
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.