gphaber

"Ali Sami Yen'i unutmak mümkün değil"

SPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, TRTSpor canlı yayınına katılarak bugün yıkılışının yıldönümü olan Ali Sami Yen Stadı hakkında duygularını paylaştı.

  İşte Terim'in Ali Sami Yen Stadı hakkındaki sözleri;

İLK İDMANIMA ORADA ÇIKTIM! 1974'te geldiğimde Galatasaray'a ilk antrenmanıma orada çıktım. O günlerde sadece antrenman yapabiliyordunuz maç oynayamıyordunuz. Orada antrenman yapar, soyunur, duş yapardık. 21 yaşındaki bir gencin unutamayacağı anlardan biridir bu her halde. Tam çim değildi zaten. Kenarları çim diğer taraflar topraktı. Zaman içinde maçlarımızı da oynadık. Yani ben hem antrenman yaptım hem oynadım hem de hoca olarak Ali Sami Yen'e çıktım. 

ALİ SAMİ YEN UNUTULMAZ ! Teknik adamlığım döneminde tabii ki çok daha büyük başarılar elde ettik. Önemli işlere imza attık. Allah rahmet etsin kurucumuz Ali Sami Yen'in de adı ile birlikte orası hepimizin gönlünde unutulmaz bir yer olarak kaldı. 

VARLIĞI BENİM İÇİN ÖNEMLİ...
Unutamadığım an olarak Milan maçını söyleyebilirim. Aldığımız kupaları da lig maçlarını da söyleyebilirim. Ama genel olarak Ali Sami Yen'in varlığı benim için önemli bir kavram. O yüzden diyorum ki ben orada aldığım bazı maçlardaki galibiyetleri orada çıktığım ilk idmanıma değişmem. Oraya ilk kez çıkarken yaşadığım heyecanım, merakım, o bilinmezlik duygusunun bende yarattığı hisler çok daha başka. Trtspor
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.