gphaber

Aysal'la da görüştü mü!

SPOR

G.Saray’da, önce Fatih Terim’i ziyaret eden, sonra da Kayseri maçını izleyen Cimbom’un eski hocası Eric Gerets’in durumu tartışılıyor...

 Sezon başı ismi Cimbom ile gündeme gelen ve önceki gün İstanbul’da menajeri Harun Aslan’la birlikte Kayserispor sınavını seyreden Gerets’in, daha önce Belçika’da tanıştığı başkan Ünal Aysal’ı da ziyaret edip etmediği merak konusu oldu. 
‘TERİM YANLIŞ ANLAMASIN’ 
Kulübe yakın kaynaklar, başkan Aysal’ın danışmanı ve kulüp koordinatörü görevini sürdüren Bülent Tulun’un yakın arkadaşı olan Belçikalı Eric Gerets’in İstanbul’a gelir gelmez önce Tulun’la biraraya geldiği, sonra da muhtemel bir yanlış anlaşılmanın önüne geçmek için Florya ziyaretinin planlandığı ve böylece Terim’in yanlış anlamasının önüne geçilmesine çalışıldığı ifade etti.

MENAJERİYLE BİRLİKTE GELDİ

Gerets’in, Aysal ile biraraya gelip gelmediği konusunda çeşitli iddialar ortaya atılsa da, resmen doğrulanmadı. Bu arada Fas Milli Takımı’nı çalıştıran Belçikalı hoca, Galatasaray-Kayserispor mücadelesinde oyuncusu Amrabat‘ı izlemeye geldiğini söylerken, karşılaşmaya Almanya’da yaşadığı bilinen gurbetçi menajeri Harun Aslan ile birlikte gelmesi ise manidar bulundu.

//www.htspor.com/futbol/haber/715297-aysalla-da-gorustu-mu
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.